Κάλτσες με αστακούς φόρεσε ο Στέφανος Κασσελάκης, στην τηλεοπτική συνέντευξή του, το πρωί, λίγο πριν παρουσιαστεί στο κέντρο εκπαίδευσης στη Θήβα ώστε να εκπληρώσει τη στρατιωτική θητεία του.

«Στόχος μου είναι όλη η Ελλάδα να τρώει αστακούς όποτε θέλει»

Με φόντο την αντιπαράθεση με τη ΝΔ, αναφορικά με τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες και δη τα «αστακοκάραβα» στις ΗΠΑ, ο κ. Κασσελάκης στην συνέντευξη στον ΑΝΤ1  αναφέρθηκε στο θέμα λέγοντας ότι  «αυτή τη στιγμή δεν έχω ενεργή συμμετοχή σε εταιρείες».

Κάλτσες και ευχές με αστακούς

Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης ο Γιώργος Παπαδάκης ζήτησε από τον Στέφανο Κασσελάκη να σηκωθεί όρθιος και ζήτησε από τις κάμερες να εστιάσουν στις κάλτσες του προέδρου το ΣΥΡΙΖΑ.

«Στόχος μου είναι όλη η Ελλάδα να τρώει αστακούς όποτε θέλει», είπε ο Στέφανος δείχνοντας τις κάλτσες που απεικόνιζαν αστακούς.

Κάλτσες με αστακούς φόρεσε ο Στέφανος Κασσελάκης

Μεγάλο κομμάτι της συνέντευξης αφορούσε τις οικονομικές δραστηριότητες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με τον Στέφανο Κασσελάκη να αναφέρει ότι δεν υπάρχει τίποτα θολό.

«Τον προηγούμενο χρόνο έκανα την πλειοψηφία της μεταβίβασης για πολλούς λόγους που δεν έχουν σχέση με την πολιτική. Είμαστε μία χώρα που έχει τον Λιγνάδη και τον Μίχο που κυκλοφορούν ελεύθεροι. Πρέπει να έχουμε μία συζήτηση για τη διαφάνεια στην πολιτική ζωή του τόπου. Ετοιμάζω μία ομάδα για τη διαφάνεια στα κόμματα. Έχουμε μία ρύθμιση χρέους στη ΝΔ, ενώ το χρέος της αυξάνεται κάθε χρόνο. Ο κύριος Μητσοτάκης έχει δανείσει το κόμμα του; Πώς η ΝΔ έχει μισό δισ. χρέος το οποίο αυξάνεται;» ανέφερε ο κ. Κασσελάκης.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚλοπές αυτοκινήτων: Αποκαλυπτικοί διάλογοι των μελών της σπείρας
Επόμενο άρθρο«Δεν επέτρεψα στον εαυτό μου ούτε μια στιγμή να με ρίξει»