Εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Προσέχω- Μαθαίνω- Νοιάζομαι» που απευθύνεται σε μαθητές πραγματοποίησε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, στο πλαίσιο ενημέρωσης των πολιτών με σκοπό την προστασίας της ανθρώπινης ζωής στη θάλασσα και τη μείωση ατυχημάτων.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου προέβη σε ανοιχτή πρόσκληση προς το σύνολο των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Γυμνάσια) του Δήμου Βόλου για τη συμμετοχή στην εν λόγω δράση. Με μέριμνα στελεχών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, η δράση πραγματοποιήθηκε συνολικά σε 16 σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δ. Βόλου (Γυμνάσια) και επιμορφώθηκαν σε θέματα ασφαλούς κολύμβησης με σύγχρονες παιδαγωγικές τεχνικές και διαδραστικό τρόπο περίπου 1.100 μαθητές.

Επισημαίνεται ιδιαίτερα, η άριστη συνεργασία με τις σχολικές μονάδες του Βόλου ενώ δεδομένης της άμεσης και θετικής ανταπόκρισης που σημειώθηκε, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου δεσμεύεται για την υλοποίηση της δράσης σε όσο το δυνατό περισσότερες σχολικές μονάδες και την επόμενη σχολική χρονιά.

Προηγούμενο άρθροΕπίσκεψη Μητσοτάκη στο υπουργείο Ανάπτυξης – Παρατείνονται τα μέτρα κατά της ακρίβειας
Επόμενο άρθροΟ Κέβιν Κόστνερ άρεσε στην πριγκίπισσα Νταϊάνα και του το αποκάλυψε ο Γούλιαμ