Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, της Παράνομης Διακίνησής τους και τον καθημερινό αγώνα της Ελληνικής Αστυνομίας στην καταπολέμηση της μάστιγας των Ναρκωτικών, η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας και την αμέριστη συμπαράσταση και αρωγή της Ένωσης Αξιωματικών Θεσσαλίας, της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας, της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λάρισας και τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών- Τοπική Διοίκηση Μαγνησίας, πραγματοποιεί εκδήλωση-Ποδοσφαιρικό Αγώνα μεταξύ των ομάδων της Δ.Α. Μαγνησίας και Δ.Α. Λάρισας, την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024 και ώρα 18:00 στο Εθνικό Κέντρο Αθλητισμού ( Β’ Ε.Α.Κ.) Βόλου, με σύνθημα «ΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΟΥΣΙΑ….ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΕΣ».

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν εκπρόσωποι του ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ Βόλου, σε μια προσπάθεια ενθάρρυνσης δικτύου συνεργασίας μεταξύ φορέων, με κοινό πεδίο δράσης την πρόληψη και έγκαιρη παρέμβαση σε παιδιά και νέους.

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΕνωση Ξενοδόχων Μαγνησίας: Βουτήξτε άφοβα στις παραλίες του νομού
Επόμενο άρθροΓιατί έχει πάρει 500 followers ο Απόστολος Λύτρας; Αν θέλει κάποιος να τον βρίσει, το προφίλ του είναι δημόσιο