Η οριστικοποίηση εγγραφών ξεκινά σήμερα και θα ολοκληρωθεί στις 19 Ιουλίου για τα ΕΠΑΛ και στις 12 Ιουλίου για τα Πρότυπα ΕΠΑΛ

Τα αποτελέσματα κατανομής των μαθητών/τριών στα ΕΠΑΛ και τα Πρότυπα ΕΠΑΛ έχουν αναρτηθεί και είναι διαθέσιμα στο https://e-eggrafes.minedu.gov.gr/.

Η οριστικοποίηση εγγραφών ξεκινά σήμερα και θα ολοκληρωθεί στις 19 Ιουλίου για τα ΕΠΑΛ και στις 12 Ιουλίου για τα Πρότυπα ΕΠΑΛ.

Η A΄ φάση υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής για το σχολικό έτος 2024-2025 ολοκληρώθηκε.

Επισημαίνεται ότι δεν υπάρχει δυνατότητα υποβολής νέων αιτήσεων.

Επιπλέον, για τις αιτήσεις, που έχουν ήδη υποβληθεί, δεν υπάρχει δυνατότητα τροποποίησης ή διαγραφής τους.

Η προβολή, η αποθήκευση ή/ και η εκτύπωσή των αιτήσεων είναι δυνατή μέσω της επιλογής «Οι αιτήσεις μου» (κουμπί επάνω αριστερά μετά την είσοδο μέσω TaxisNet).

Τα αποτελέσματα κατανομής των μαθητών και μαθητριών μέσω της επιλογής «Οι αιτήσεις μου» θα είναι ορατά:

Για τα ΕΠΑ.Λ. από τη Δευτέρα 08-07-2024 και ώρα 08.00 π.μ..

Οι μαθητές και μαθήτριες ή οι κηδεμόνες τους, εφόσον είναι ανήλικοι/ες, οφείλουν να οριστικοποιήσουν την εγγραφή τους επικοινωνώντας με τη σχολική μονάδα που έχουν κατανεμηθεί, από τη Δευτέρα 08-07-2024 έως και την Παρασκευή 19-07-2024.

Για τα Πρότυπα ΕΠΑ.Λ. από τη Δευτέρα 08-07-2024 και ώρα 08.00 π.μ..

Οι μαθητές και μαθήτριες ή οι κηδεμόνες τους, εφόσον είναι ανήλικοι/ες, οφείλουν να οριστικοποιήσουν την εγγραφή τους επικοινωνώντας με τη σχολική μονάδα που έχουν κατανεμηθεί, από τη Δευτέρα 08-07-2024 έως και την Παρασκευή 12-07-2024.

Για τα ΓΕ.Λ. από την Παρασκευή 12-07-2024 και ώρα 09.00 π.μ..

Η ηλεκτρονική υποβολή δικαιολογητικών, όπου αυτή απαιτείται, ξεκινά στις ως άνω αναφερόμενες ημερομηνίες, ανά τύπο σχολείου.

Η ηλεκτρονική υποβολή δικαιολογητικών, όπου αυτή απαιτείται, ξεκινά στις ως άνω αναφερόμενες ημερομηνίες, ανά τύπο σχολείου.

 

 

Πηγή: protothema.gr

Προηγούμενο άρθροΓρίπη των πτηνών: Συστάσεις για αυξημένη επαγρύπνηση από το ECDC – «Να μην υποτιμάται η απειλή»
Επόμενο άρθροΓαλλία: Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσει τον κίνδυνο της αγοράς ομολόγων που μέχρι τώρα προτιμούσε να αγνοεί [γράφημα]