Για «εμμονή στη διαστρέβλωση της αλήθειας» κατηγορεί τον Στέφανο Κασσελάκη ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, με αφορμή το βίντεο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, με το οποίο σατιρίζει και επιτίθεται στον πρωθυπουργό για τον ΦΠΑ 24% στον σερβιριζόμενο καφέ.

Όπως σημειώνει, «δεν μας εκπλήσσει πια η εμμονή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη με την διαστρέβλωση της αλήθειας και τη μαύρη προπαγάνδα. Το ψεύδος είναι το τελευταίο σωσίβιο των απελπισμένων».

Και προσθέτει πως το τελευταίο παράδειγμα «του ακραίου λαϊκισμού του είναι η ανάρτηση σχετικά με την τιμή του καφέ», για να διαμηνύσει πως «θα υποχρεωθεί να αντέξει τώρα το πικρό ποτήρι της αλήθειας».

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ανέβασε στα ύψη όλους τους φόρους»

«Η κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή ανακοίνωσε ότι μονιμοποιεί τον μειωμένο ΦΠΑ 13% στον καφέ που πωλείται μέσω take away και delivery, προς όφελος των εργαζόμενων και των νέων. Μονιμοποίησε επίσης τον μειωμένο ΦΠΑ για τα ταξί, ώστε να μην επιβαρυνθούν οι επιβάτες, ενώ το ίδιο έπραξε από τον Ιανουάριο για μία σειρά προϊόντων και υπηρεσιών», αναφέρει ο Νίκος Ρωμανός και υπογραμμίζει πως «η κυβέρνηση ποτέ δεν είχε ανακοινώσει, όπως ψευδώς ισχυρίζεται ο κ. Κασσελάκης, ότι το μέτρο αφορά και στον σερβιριζόμενο καφέ, όπου ο ΦΠΑ επανήλθε στο 24%, στα επίπεδα δηλαδή που τον είχε αφήσει ο ΣΥΡΙΖΑ».

Όπως τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, «επειδή λοιπόν ο κ. Κασσελάκης φαίνεται ότι έχει φτωχές γνώσεις σχετικά με την φορολογία και σκοπίμως αποκρύπτει την αλήθεια, τον ενημερώνουμε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ήταν αυτή που ανέβασε στα ύψη όλους τους άμεσους και έμμεσους φόρους σε βάρος των πολιτών».

«Αντιθέτως, η κυβέρνηση Μητσοτάκη μέσα σε 5 χρόνια έχει προχωρήσει σε πάνω από 50 μειώσεις φορολογικών επιβαρύνσεων, διορθώνοντας αδικίες και ελαφρύνοντας τους φορολογουμένους από τα χαράτσια της περιόδου ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε υλοποιώντας το πρόγραμμά μας», σημειώνει καταληκτικά.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΦωτιά στο Σουφλί – Ξέσπασε σε δασική περιοχή, σηκώθηκαν εναέρια μέσα
Επόμενο άρθροΠέντε ΟΠΑΠ Champions στην ελληνική αποστολή για το Παρίσι