Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΔΕΥΑΜΒ σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

Βρισκόμαστε στο 2024. Ο Βόλος ακόμα μετράει τις πληγές του από τις θεομηνίες. Ιδιαίτερα στο νερό και την αποχέτευση, όλοι θυμόμαστε τον τιτάνιο αγώνα των εργαζόμενων για την γρήγορη αποκατάσταση της υδροδότησης της πόλης, την ανιδιοτελή προσφορά και εργασία για την αποκατάσταση των προβλημάτων.

Όλοι? Όχι, υπάρχει και ο πρώην δήμαρχος, που όπως στη θητεία του, έτσι και στην αποστρατεία του, ένα πράγμα τον απασχολεί. Πως θα βλάψει τους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΜΒ?

Έφτασε σήμερα να αμφισβητεί το δικαίωμα μας, στην υπογραφή συλλογικής σύμβασης. Πανηγυρίζει επειδή ο Άρειος Πάγος, επικύρωσε τις μειώσεις μισθών που χωρίς λόγο επέβαλλε?

Χαίρεται που θα δημιουργηθούν προβλήματα στις οικογένειές μας?

Απειλεί με πειθαρχικά και μηνύσεις?

Θεωρείτε λοιπόν κύριε πρώην Δήμαρχε ότι το ύψος του μισθού μας θα είναι ο λόγος που θα μας κάνει περισσότερο εργατικούς και φιλότιμους?

Οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΜΒ πρόσφεραν, προσφέρουν και θα προσφέρουν την εργασία τους στην πόλη του Βόλου σε κάθε περίπτωση, παρέχοντας τις υπηρεσίες τους αδιαφορώντας για την κούραση, τον κίνδυνο και τις αντίξοες συνθήκες εργασίας.

 

Προηγούμενο άρθροΈρευνα για τη «μαφία της Μυκόνου» ζητά η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου
Επόμενο άρθρο«Συμμαχία για τον Βόλο»: Τι γίνεται με την Μελέτη Πράξης Αναλογισμού στην Νέα Αγχίαλο και την διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς στον Βόλο;