«Οι υποψηφιότητες είναι πλούτος γιατί θα φέρουν στις κάλπες ανθρώπους που ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ», τόνισε η βουλευτής Β’1 Βορείου Τομέα Αθηνών και υποψήφια πρόεδρος του κόμματος, Μιλένα Αποστολάκη.

Ερωτηθείσα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1», αν πιστεύει ότι θα δημιουργηθούν νέα δεδομένα με την ενδεχόμενη υποψηφιότητα της Άννας Διαμαντοπούλου, η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ τόνισε πως «κάθε υποψηφιότητα στον βαθμό που μπορεί να συμβάλει στη διαμόρφωση ενός αντίπαλου δέους απέναντι στον κ. Μητσοτάκη και την κυβέρνηση της ΝΔ είναι μια υποψηφιότητα που εισφέρει. Η χώρα έχει ανάγκη από ένα αντίπαλο προοδευτικό πλειοψηφικό δέος απέναντι στη σημερινή κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό αυτός είναι ο στόχος».

«Ας βγάλουμε προς τα έξω την εικόνα ενός σοβαρού κόμματος»

Όσον αφορά την υποψηφιότητα του Χάρη Δούκα και το αν έρχεται σε αντίθεση με το καταστατικό του κόμματος, επισήμανε ότι «ένας στόχος μου σε αυτή την μεγάλη απόφαση είναι να έρθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι στις κάλπες, για να δυναμώσουν την επανεκκίνηση του ΠΑΣΟΚ, άρα αυτή η συζήτηση με το κάποιος, κάπου, κάποτε είναι μια συζήτηση που δεν βοηθάει αυτό το στόχο».

Κατά τη Μιλένα Αποστολάκη, «το καταστατικό τα απαντάει όλα, τα λύνει όλα, θα το λύσει και αυτό. Ας βγάλουμε προς τα έξω την εικόνα ενός σοβαρού κόμματος που βάζει πάνω από όλα μια πολιτισμένη διαδικασία, που τα Εγώ υποχωρούν μπροστά στο Εμείς».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣτα ανοιχτά έμεινε κρουαζιερόπλοιο που δεν μπόρεσε να προσεγγίσει το Λιμάνι του Βόλου-Με πλοιάρια η μεταφορά επιβατών στο Λιμάνι!!!
Επόμενο άρθροΤα χρυσά κορίτσια που μας έκαναν περήφανους στο 1ο Διεθνές Φεστιβάλ στη Βουλγαρία