Μήνυση κατά του Παύλου Πολάκη κατέθεσε (10/7) ο Άδωνις Γεωργιάδης για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης μέσω διαδικτύου και της εξύβρισης. Ο υπουργός Υγείας στρέφεται κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη καλώντας τον να μην «κρυφτεί πίσω από την βουλευτική του ασυλία».

Ο κυβερνητικός αξιωματούχος, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ, υποστηρίζει πως έδειξε «υπερβολική ανοχή στις συκοφαντίες και στην συνεχόμενη λάσπη» από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

«Έδειξα υπερβολική ανοχή στις συκοφαντίες και στην συνεχόμενη λάσπη από τον συγκεκριμένο. Θα έρθει λοιπόν στο Δικαστήριο και θα λογοδοτήσει και για τις εναντίον μου και για τις εναντίον των εισαγγελέων που με αρχειοθέτησαν κατηγορίες.

Ελπίζω να μην ζητήσει να κρυφτεί πίσω από την βουλευτική του ασυλία. Νέα μήνυση και αγωγή θα καταθέτω πλέον κάθε φορά που κάποιος αμφισβητεί την ηθική μου συγκρότηση».

Σε προ δύο ημερών ανάρτησή του, ο Παύλος Πολάκης αποκαλούσε «λαδέμπορα» τον Άδωνι Γεωργιάδη. Παρέπεμπε μάλιστα σε ποστ  χρήστη του FB που διαμαρτυρόταν για «παραπεμπτικό για αξονική από 32,1€ συμμετοχή σε 85,83€» και «σκιαγραφικό αξίας 38€ από μηδενική συμμετοχή σε αύξηση πλέον 25% με επιπλέον συνταγογράφηση από ακτινολόγο».

https://platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚλάπηκε μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού στο Βόλο
Επόμενο άρθροΈφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Αθανασία Συγγελάκη, μητέρα του Θεόδωρου Ανδρεάδη Συγγελάκη