Εκδήλωση για την τελετή λήξης της χειμερινής περιόδου πραγματοποιεί τη Δευτέρα 15 Ιουλίου στο Μεζεδόπολις στα Παλιά η Λέσχη Εργαζόμενου Κοριτσιού.

Ένα σωματείο με πάνω από 90 χρόνια ιστορίας και προσφοράς στην Μαγνησία, που μόνο η Φασιστική Γερμανική κατοχή σταμάτησε για λίγο, όπως κάθε χρόνο ήρθε η ώρα «κλείσει» την χειμερινή περίοδο και να πραγματοποιήσει την έναρξη των θερινών τμημάτων.

Η εκδήλωση θα είναι αφιερωμένη μουσικά στις δεκαετίες 1950 ’60 κ ’70, αλλά θα αποτελεί τιμή για τα 50 χρόνια από την προδοσία και την Τουρκική εισβολή στην Κύπρο

Θα παρουσιαστούν όλα τα τμήματα της Λέσχης, θα χορέψουν οι ομάδες παραδοσιακών χορών και Αργεντίνικου Τάνγκο, ενώ την μουσική επιμέλεια έχει το συγκρότημα της Λέσχης «Διπλοπενιές».

Θα δοθούν τα πτυχία των τελειόφοιτων τμημάτων και των ξένων γλωσσών!!!

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 8:30 το απόγευμα και η τιμή για τους ενήλικες είναι 15€, για τους φοιτητές 12€ και για τα παιδιά 10€. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν για κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο 2421400543.

 

Προηγούμενο άρθροΑλεξανδρούπολη: Φωτιά τώρα στην Εγνατία οδό – Και εναέριο μέσο στην κατάσβεση
Επόμενο άρθρο«Όχι» ΣΥΡΙΖΑ στον διορισμό Βουρλούμη ως επικεφαλής της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες