Με νέα ανάρτηση, αυτή τη φορά αρκετά αινιγματική, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης επαναφέρει το ζήτημα της Attica Bank. Σχεδόν σε καθημερινή βάση ο κ. Κασσελάκης δημοσιεύει στοιχεία για το deal και επιτίθεται κατά της κυβέρνησης για τις ζημιές που προκαλούν οι συμφωνίες για την τράπεζα και για άλλες ΔΕΚΟ.

«O Γιάννης και ο Γιώργος είναι συνέταιροι σε εταιρεία στην Αττική», αναφέρει σήμερα ο κ. Κασσελακης σε ανάρτηση στο Χ. Και προσθέτει: Ο Γιάννης βάζει σε τρεις δόσεις 800€ και ο Γιώργος σε δύο δόσεις 300€. Ο κ. Κασσελάκης στη συνέχεια απορεί: Τι ποσοστό έχει ο Γιάννης; Τι ποσοστό έχει ο Γιώργος;

Η ανάρτηση Κασσελάκη

Το ρεπορτάζ του in σκιαγραφεί τις προθέσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ που δείχνουν ότι θα το φτάσει μέχρι τέλους. Ο Στέφανος Κασσελάκης στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα και η σύγκρουση με τη διαπλοκή, όπως διαμηνύουν με νόημα από τον ΣΥΡΙΖΑ,  παραμένει η αιχμή του δόρατος για τον πρόεδρο. Το μήνυμα αυτό έστειλε, σύμφωνα με πληροφορίες, και στους βουλευτές του κόμματος δίνοντας το τέμπο για το σκληρό ροκ από μέρους της κοινοβουλευτικής ομάδας.

Η περίπτωση της Attica Bank, η οποία προχωρά σε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου με χρήματα των ελλήνων φορολογουμένων, θεωρείται από την Κουμουνδούρου ως κορωνίδα της διαπλοκής Μητσοτάκη με συγκεκριμένα συμφέροντα.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά: Η σύγκρουση με τη διαπλοκή και τις…συνιστώσες της παραμένει στην αιχμή του δόρατος για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με τον πρόεδρο του να προσκομίζει νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για τις μεθοδεύσεις του συστήματος Μητσοτάκη, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα την απώλεια 1,567 δισ. σε έναν χρόνο, εις βάρος του ελληνικού Δημοσίου.

https://platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΟι ΣΑΕΚ της ΔΥΠΑ στο Παράλληλο Μηχανογραφικό 2024 – 2025
Επόμενο άρθροΓιάννης Μπρατάκος: Έθεσε υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΕΒΕΑ