Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τη συγκέντρωση δηλώσεων στήριξης της υποψηφιότητας του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη, εν όψει των εσωκομματικών εκλογών της 6ης Οκτωβρίου, είναι ανοικτή στα μέλη του κόμματος.

«Συνεχίζουμε μαζί στον δρόμο της ενότητας και της πολιτικής μας αυτονομίας! Συνεχίζουμε μαζί για να πάμε ακόμα ψηλότερα», υπογραμμίζεται στο σχετικό κάλεσμα.

Πατήστε εδώ για τη συγκέντρωση των υπογραφών.

«Σε 2,5 χρόνια το ΠΑΣΟΚ μεγάλωσε, κέρδισε αυξάνοντας συνεχώς τα ποσοστά του»

Ερωτηθείς το προηγούμενο διάστημα ο Νίκος Ανδρουλάκης για το αν περίμενε αυτό που συμβαίνει εσωκομματικά στο ΠΑΣΟΚ, ανέφερε «σε έναν βαθμό ήμουν προετοιμασμένος γιατί αυτό που εμφανίζεται σήμερα, ήταν ένα βασικό ζήτημα πολλών εμποδίων που αντιμετωπίσαμε το προηγούμενο διάστημα. Απλά καλό θα ήταν, επειδή το να πας από το 8% στο 13% θέλει πολύ αγώνα, αλλά το να πας από το 8% στο 6%, δεν χρειάζεται τίποτα. Να είμαστε δίκαιοι στην αποτίμησή μας».

Συνέχισε λέγοντας πως «είμαι 2,5 χρόνια πρόεδρος. Σε 2,5 χρόνια το ΠΑΣΟΚ μεγάλωσε, κέρδισε στην αυτοδιοίκηση, κέρδισε αυξάνοντας συνεχώς τα ποσοστά του. Μάλιστα στις ευρωεκλογές, εμείς ανεβήκαμε. Και εγώ περίμενα – και δεν συμβιβάζομαι με το 13% – να πάμε ακόμη καλύτερα. Όταν κάνεις μια δίκαιη κριτική – γιατί όλοι αγαπάμε την παράταξη, αυτό τουλάχιστον πιστεύω – πρέπει να λες και ποιος είναι ο «άλλος» δρόμος. Καλό είναι, επειδή δεν υπάρχουν μάγια στην πολιτική, να μας πεις και πως θα γίνει. Εγώ με δικό μου σχέδιο κατάφερα το ΠΑΣΟΚ να γίνει από το 8% στο 13%, να πάρουμε τους μεγάλους δήμους, να ρυθμίσουμε τα χρέη μας. Είμαστε ένας αυτόνομος πολιτικός πόλος».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚαιρός: Καύσωνας διαρκείας και συνθήκες ξηρασίας που ευνοούν τη φωτιά
Επόμενο άρθροΤραϊάνα Ανανία: Έχω φάει χαστούκι γιατί άκουσα Σάκη Ρουβά