Μόλις τρεις εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του «Inside Out 2», η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων ξεπέρασε σε έσοδα το «Incredibles 2» και έγινε η ταινία με τα υψηλότερα έσοδα στην ιστορία της Pixar. Τα 9 συναισθήματα που πρωταγωνιστούν, δεν θα μπορούσαν να γίνουν πιο ενθουσιασμένα.

Σύμφωνα με το Variety, η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney και της Pixar «Inside Out 2», έγινε η πρώτη ταινία του 2024 που έφτασε το ορόσημο του 1 δις. στο παγκόσμιο box office .

Έχει πλέον εισπράξει 1,25 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως σπάζοντας το φράγμα του «Incredibles 2», που είχε φτάσει τα 1,24 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η επιτυχία αυτή την βάζει στη θέση νούμερο 4 με τις πιο κερδοφόρες ταινίες κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών μετά το «Frozen» με 1,29 δισ. δολάρια, το «The Super Mario Bros. Movie» με 1,36 δισ. δολ. και το «Frozen II» με 1,45 δισ. δολάρια.

To «Inside Out 2», δείχνει με κάθε λεπτομέρια το πολύπλοκο κέντρο εγκεφάλου της 13χρονης Ράιλι που από την παιδική ηλικιά «μεταπηδά» στην εφηβεία.

Τα συναισθήματα της, Χαρά, Φόβος, Aηδία, Θυμός και Λύπη, ξαφνικά ξυπνούν μέσα στο βράδυ από έναν έντονο θόρυβο.

Ένα συνεργείο κατεδάφισης έχει αναλάβει να διαλύσει το κέντρο ελέγχου (όπως το ξέραμε τουλάχιστον από το Inside Out 1), με σκοπό να τοποθετήσει μία νέα καινούργια πορτοκαλί κονσόλα που αποτελείται από νέα συναισθήματα.

Το Άγχος, η Ζήλια, η Ανία και η Νοσταλγία παίρνουν πλέον τον έλεγχο των σκέψεων της 13χρονης Ράιλι, με τα παλιά συναισθήματα να μην ξέρουν τι να κάνουν.

Το «Inside Out 2», είχε τόσο μεγάλη επιτυχία που κατάφερε να ξεπεράσει σε χρόνο ρεκόρ και τις εισπράξεις της 1ης ταινίας που βγήκε στους κινηματογράφους το 2015 (859 εκατ. δολ. παγκοσμίως).

To άρθρο To «Inside Out 2» έγινε η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία της Pixar δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΝέα σκληρή κόντρα για τα οικονομικά Κασσελάκη – Με μηνύσεις απειλεί ο ΣΥΡΙΖΑ
Επόμενο άρθροΧαλκίδα: Άγριος ξυλοδαρμός 19χρονης από τον πρώην σύντροφό της – Στο νοσοκομείο το θύμα