Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Τρίτη, 14 Ιανουαρίου, τα σχολεία σε πολλές περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας, με αποφάσεις των κατά τόπους δήμων, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Στη Θεσσαλονίκη, δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία στους δήμους Βόλβης, Λαγκαδά και Ωραιοκάστρου.

Στον δήμο Χαλκηδόνος θα παραμείνουν κλειστά τα νηπιαγωγεία Ξηροχωρίου και Ακροποτάμου και τα υπόλοιπα θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία στους δήμους Σερρών, Εμμανουήλ Παππά και Νέας Ζίχνης.

Στην Έδεσσα

Στον δήμο Έδεσσας αναστέλλεται η λειτουργία των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Επιπλέον δε θα λειτουργήσουν το ΚΔΑΠ Μπατάνι στην Έδεσσα, το ΚΔΑΠ Παιδική Πολιτεία στην Άρνισσα και το ΚΔΑΠ μΕΑ Ορίζοντας. Ο βρεφονηπιακός και οι παιδικοί σταθμοί του δήμου θα λειτουργήσουν κανονικά ωστόσο δε θα γίνουν μετακινήσεις νηπίων με το σχολικό λεωφορείο στη Βεγορίτιδα.

Στον δήμο Αριστοτέλη Χαλκιδικής κλειστές θα παραμείνουν οι σχολικές μονάδες (συμπεριλαμβανομένων των παιδικών σταθμών και ΚΔΑΠ) στις παρακάτω κοινότητες: Στανός, Αρναία, Παλαιοχώρι, Νεοχώρι, Βαρβάρα , Στάγειρα , Στρατονίκη και Μεγάλη Παναγία. Στις υπόλοιπες κοινότητες τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά.

Στον δήμο Πολυγύρου δεν θα λειτουργήσουν οι σχολικές μονάδες στις δημοτικές κοινότητες Πολυγύρου, Βραστάμων, Ταξιάρχη, Γαλάτιστας και Ζερβοχωρίων.

Στον δήμο Νάουσας Ημαθίας κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων, ενώ οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί θα μείνουν ανοιχτοί.

Τέλος, κλειστές θα είναι αύριο, όλες οι σχολικές μονάδες του δήμου Κιλκίς.

Τρίκαλα – Καρδίτσα

Κλειστές θα παραμείνουν αύριο αρκετές σχολικές μονάδες στις Περιφερειακές Ενότητες Τρικάλων και Καρδίτσας λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών. Πρόκειται για σχολικές μονάδες του ορεινού όγκου του Δήμου Πύλης και συγκεκριμένα τα σχολεία της Α/βάθμιας εκπαίδευσης στην Ελάτη και τα Στουρναρέικα, με απόφαση του Δημάρχου Κωνσταντίνου Μαράβα, εξαιτίας των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή κυρίως λόγω του παγετού.

Ο Δήμος Μουζακίου ανακοίνωσε, πως αύριο Τρίτη 14 Ιανουαρίου, τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά λόγω των έκτακτων συνθηκών που δημιουργήθηκαν από την χιονόπτωση.

Κλειστά επίσης θα παραμείνουν αύριο τα σχολεία του ορεινού όγκου του Δήμου Μετεώρων, με απόφαση του Δημάρχου Μετεώρων Λευτέρη Αβραμόπουλου, εξαιτίας της ισχυρής χιονόπτωσης και της μεγάλης πτώσης της θερμοκρασίας. Συγκεκριμένα, θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία της Α/ βάθμιας Εκπαίδευσης σε Χρυσομηλιά, Αμπέλια, Οξύνεια, Αγιοφύλλο, Ασπροκκλησιά και Παναγία και της Β/ βάθμιας Εκπαίδευσης σε Αμπέλια και Οξύνεια.

Επιπλέον, κλειστό θα παραμείνει το Δημοτικό σχολείο Καστρακίου, ενώ θα λειτουργήσουν κανονικά όλες οι σχολικές μονάδες στην πόλη της Καλαμπάκας, στη Βασιλική και στη Θεόπετρα.

Καλάβρυτα

Την αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και των παιδικών του Δήμου Καλαβρύτων, για αύριο Τρίτη, αποφάσισε ο δήμαρχος Καλαβρύτων, λόγω της κακοκαιρίας.

Η απόφαση ελήφθη ως μέτρο πρόληψης και προστασίας της ασφάλειας των μαθητών, των συνοδών και των εκπαιδευτικών, με την σύμφωνη γνώμη των προέδρων των σχολικών επιτροπών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Καλαβρύτων και των διευθυντών και προϊσταμένων των σχολικών μονάδων.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΝεκρή από τις φλόγες του Λος Άντζελες η βετεράνος ηθοποιός
Επόμενο άρθροΚαθειρξη 10 ετών σε άνδρα για βιασμό της ανιψιάς του σε περιοχή της Μαγνησίας