Τεχνικό πρόβλημα παρουσιάστηκε το απόγευμα της Δευτέρας σε τρένο της Hellenic Train, που εκτελούσε το δρομολόγιο 1337 Καλάβρυτα – Διακοπτό, με αποτέλεσμα η αμαξοστοιχία να ακινητοποιηθεί κοντά στη στάση Μέγα Σπήλαιο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Hellenic Train, η βλάβη αποκαταστάθηκε και το τρένο τέθηκε εκ νέου σε πλήρη λειτουργία και επέστρεψε στα Καλάβρυτα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας:

«Η Hellenic Train ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι σήμερα στις 17:08 η αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο 1337 Καλάβρυτα – Διακοπτό ακινητοποιήθηκε λόγω τεχνικού προβλήματος κοντά στη στάση Μέγα Σπήλαιο.

Χάρη στην άμεση ανταπόκριση και κινητοποίηση του προσωπικού της Hellenic Train η βλάβη αποκαταστάθηκε, η αμαξοστοιχία τέθηκε εκ νέου σε πλήρη λειτουργία στις 18:05 και επέστρεψε στα Καλάβρυτα, από όπου οι 130 επιβάτες θα μετακινηθούν στον τελικό τους προορισμό με λεωφορεία».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣτην Αίγυπτο το φυσικό αέριο από τα κυπριακά κοιτάσματα «Κρόνος» και «Αφροδίτη»
Επόμενο άρθροΠΑΟΚ: «Μέσα» οι Κοτάρσκι και Μιχαηλίδης ενόψει Στεάουα