Σήμερα στις 4 τα απόγευμα στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Ιωλκού στον Βόλο συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στο νιόπαντρο ζευγάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, όταν η μηχανή τους συγκρούστηκε με αγροτικό αυτοκίνητο, το απόγευμα της περασμένης Κυριακής 9 Μαρτίου 2025, στον επαρχιακό δρόμο Βόλου – Νεοχωρίου.

Το ζευγάρι επέστρεφε στο Βόλο, όταν ξαφνικά, περίπου στις 7 το απόγευμα, ένα αγροτικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 82χρονος βγήκε από παράδρομο και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με την μοτοσικλέτα των θυμάτων, με τους αναβάτες της να εκσφενδονίζονται αρκετά μέτρα μακριά.

Η τραγωδία δεν σταμάτησε με τον θάνατο των δύο παιδιών, καθώς ο πατέρας του 32χρονου στο άκουσμα της είδησης υπέστη εγκεφαλικό και κατέληξε.

Οσον αφορά το σημείο, όπου σημειώθηκε το σοκαριστικό τροχαίο, είναι καρμανιόλα και έχουν συμβεί κι άλλα τροχαία.

Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής, η σηματοδότηση στο σημείο που έγινε το δυστύχημα δεν είναι σωστή, καθώς το «STOP» στον παράδρομο δεν είναι τοποθετημένο σωστά και δεν το βλέπουν έγκαιρα πολλοί οδηγοί.

Επίσης, ο κεντρικός δρόμος είναι μια στενή ευθεία, με τους οδηγούς που επιθυμούν να «βγουν» σε αυτόν από τους παράδρομους να μην έχουν καλή ορατότητα.

Προηγούμενο άρθροΓερμανική Βιομηχανία: Έπιασε πάτο ή ξεκινά η ανάκαμψη;
Επόμενο άρθρο«Και να με βίαζαν εγώ θα κρατούσα το παιδί, να σταματήσουν οι γυναίκες να κάνουν εκτρώσεις»