Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου / NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ




Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν κρύβει την αδυναμία που έχει στους γιους της Βλάσση και Βασίλη και δεν χάνει ευκαιρία να περνά χρόνο μαζί τους.

Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσιεύει στιγμές από την καθημερινότητά των γιων της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το απόγευμα της Πέμπτης (03.04.2025) η παρουσιάστρια πήγε στην παιδική χαρά μαζί με τον γιο της, Βασίλη (έχει το ίδιο όνομα με τον πατέρα του) και ανέβασε τη στιγμή στα social media.

Ο μικρός έκανε κούνια και η μητέρα του τον καμάρωνε με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη.

 

spyropoulou storyspyropoulou story

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο σύζυγός της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στους δύο γιους τους και το δείχνουν.

 

 


Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑταμάν για Ναν: «Έκανε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις που έχω δει μέχρι τώρα στην Euroleague»
Επόμενο άρθροΑνδρουλάκης: Η στέγαση δεν είναι μπίζνα, αλλά το δικαίωμα μιας γενιάς να ζήσει με αξιοπρέπεια