Ελεύθεροι αφέθηκαν με εντολή εισαγγελέα το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης, ο δημοτικός σύμβουλος Βόλου Στέλιος Λημνιός και το μέλος των Ενεργών Πολιτών Φαίη Τζανετουλάκου, μετά από μήνυση του Αχιλλέα Μπέου, με αφορμή τα όσα έγιναν το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης στο δημαρχείο Βόλου, ενώ ήταν σε εξέλιξη η συνάντηση του δημάρχου με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας για την ανακοίνωση έργων για τη Μαγνησία και τον Δήμο Βόλου και γίνονταν δηλώσεις στους δημοσιογράφους.
Ο κ. Λημνιός μπήκε στον χώρο με σκοπό να απευθύνει ερωτήσεις, ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΜΒ, ο δήμαρχος Βόλου του είπε ότι δεν κλήθηκε στη συνάντηση και τον έσπρωξε προς την έξοδο με τη…….βοήθεια συνεργατών του.
Στο μεταξύ, το βράδυ ο κ. Λημνιός κατέθεσε ”μήνυση για αυτοδικία και για εξύβριση με λόγο και έργο εναντίον του Αχιλλέα Μπέου”, ζητώντας από τον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας ”να τηρηθεί απαρέγκλιτα ο νόμος για την αυτόφωρη διαδικασία εις βάρος του Αχιλλέα Μπέου , εφόσον οι συγκεκριμένες πράξεις του είναι καταγεγραμμένες σε βίντεο και δεν εντάσσονται στην άσκηση των δημαρχιακών καθηκόντων του”.
Νίκος Βητσόπουλος