Συνάντηση στα δικαστήρια είχε το πρωί της Παρασκευής (09.05.2025) η ηθοποιός Ιζαμπέλα Κογιεβίνα και ο Τάσος Οικονόμου, του «Dragon’s Den», καθώς εκδικάστηκαν ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει η ηθοποιός για τα παιδιά τους.

Η γνωστή καλλιτέχνιδα και ο επιχειρηματίας έχουν αποκτήσει δύο παιδιά και αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους το 2014, ενώ η Ιζαμπέλα Κογιεβίνα έχει ξαναπαντρευτεί και ένα ακόμη ένα παιδί. Η εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» και η δημοσιογράφο Χαράς Μπουτσικάκη μετέδωσαν πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση του πρώην ζευγαριού που αφορά τη ρύθμιση επικοινωνίας του επιχειρηματία του «Dragon’s Den» με τα παιδιά του. 

Όπως αναφέρθηκε, η Ιζαμπελα Κογιεβίνα έχει την αποκλειστική επιμέλεια των δύο αγοριών που έχουν αποκτήσει και είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα προκειμένου να ρυθμιστεί η επικοινωνία που θα έχει μαζί τους ο Τάσος Οικονόμου.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η απόφαση αναμένεται να βγει άμεσα, σε τρεις ημέρες.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ιζαμπέλα Κογιεβίνα και ο Τάσος Οικονόμου γνωρίζονταν από τότε που πήγαιναν μαζί στο σχολείο, ωστόσο έγιναν ζευγάρι 13 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους. 

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΔιαμαρτυρία φοιτητών έξω από τη σύνοδο πρυτάνεων στη Χαλκιδική – Τα ΜΑΤ αποκλείουν την είσοδο
Επόμενο άρθροΑΣΕΠ: Για πρώτη φορά ηλεκτρονικά ο διαγωνισμός – Πριν από τις εξετάσεις οι ερωτήσεις