Η γνωστή ηθοποιός έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Buongiornο» το πρωί της Πέμπτης (23.10.2025) με με αφορμή τον πρωταγωνιστικό ρόλο που κρατά στην παράσταση «Οικογένεια Addams», στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά. Μάλιστα, η Μαρία Σολωμού δήλωσε ότι πάσχει από αγχώδη διαταραχή.
«Έχω αγχώδη διαταραχή, δε διαχειρίζομαι καθόλου το άγχος μου και φροντίζω γι’ αυτό. Έχω αρκετό καιρό τώρα που το παλεύω πάρα πολύ», εξομολογήθηκε η ταλαντούχα καλλιτέχνιδα.
«Και πριν από 10 χρόνια, αυτή η περούκα φορέθηκε. Αυτό το αβυσσαλέο ντεκολτέ θα το διατηρήσουμε. Παίζω με τον αιώνιο σύζυγό μου, τον Νίκο Μουτσινά», είπε ακόμα για το ρόλο της στην παράσταση η Μαρία Σολωμού.
«Δεν θεωρώ επιστροφή στην τηλεόραση την παρουσίαση, γιατί δεν είναι η δουλειά μου κι εγώ το κάνω για το κέφι μου. Δεν το κάνω επαγγελματικά. Είπα, πάω να δοκιμάσω που έχω σαν τρέλα, να κάνω μία συζήτηση, όπως θα την έκανα στον καναπέ μου. Δεν είμαι δημοσιογράφος κι ούτε φιλοδοξώ.
Ηθοποιός είμαι, δεν καμώνομαι κάτι άλλο. Το κάνω για χαρά», ανέφερε ακόμα για την επιστροφή της στην τηλεόραση ως παρουσιάστρια εκπομπής.







