Θρήνος επικρατεί στο χωριό Κανάλια του Δήμου Ρήγα Φεραίου Μαγνησίας, για το θάνατο του 23χρονου Τριαντάφυλλου Παπαλεξανδράκη, σε τροχαίο δυστύχημα στην Αθήνα, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 29 Οκτωβρίου 2025.

Ο νεαρός, κινούμενος με τη μοτοσυκλέτα του στη λεωφόρο Λαυρίου, στο ύψος των Γλυκών Νερών, έχασε τον έλεγχό της και χτύπησε στο διαχωριστικό διάζωμα του δρόμου με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο οποίος διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο ”Γεώργιος Γεννηματάς”, όπου μεταφέρθηκε.

Η Τροχαία διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

Η μητέρα του Τριαντάφυλλου Παπαλεξανδράκη από τα Κανάλια, όπου ο νεαρός συνήθιζε να περνά τα καλοκαίρια με τους παππούδες του.

Η κηδεία του θα τελεστεί το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2025, στις 12 το μεσημέρι, στον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κάντζας.

Νίκος  Βητσόπουλος

 

Προηγούμενο άρθροΗ ρομαντική έκπληξη από τον νέο της σύντροφο – «Ξέρεις πόσο αγαπώ»
Επόμενο άρθροΤέταρτη στην Ευρώπη η καταπληκτική Εβίτα Καραθανάση