Κλήση ενσωμάτωσης στην αποστολή της Εθνικής ομάδας της Αλβανίας αναμένεται να λάβει ο Σταύρος Πήλιος. Οι γονείς του αμυντικού της ΑΕΚ έχουν γεννηθεί στη Βόρεια Ήπειρο κάτι που σημαίνει ότι ο 25χρονος μπακ μπορεί να αγωνιστεί στην ομάδα του Σιλβίνιο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport» πρόσφατα είχε γίνει πρόσφατα και άλλη κρούση στον Πήλιο, ο οποίος ακόμα δεν έχει αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδας.

Ο 25χρονος αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2023 στην ΑΕΚ, έχοντας καταγράψει με τη φανέλα της 48 εμφανίσεις με 1 γκολ και 6 ασίστ και πλέον είναι πιθανό να κληθεί στα ματς για τα μπαράζ πρόκρισης στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

 

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣε δημοπρασία του «Last Week Tonight With John Oliver» συγκεντρώθηκαν 1,54 εκ. δολάρια