Εκδήλωση για την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου πραγματοποιήθηκε προχθές το βράδυ στην κεντρική πλατεία του Αλμυρού, σε συνεργασία με την ΠΕΔ Θεσσαλίας και την Ένωση Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Αλμυρού
Η εκδήλωση περιλάμβανε ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με την Νεανική – Παιδική χορωδία, τη Μικτή Τετράφωνη Χορωδία και το Φωνητικό Σύνολο του Δημοτικού Ωδείου Αλμυρού, υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Μαριάννας Σαμαρτζή, της Καλλιτεχνικής διευθύντριας Φρόσως Γαρδικλή και των καθηγητών Γατή Αθανασίου στο σαξόφωνο και κλαρινέτο και του Κουσιόπουλου Δημητρίου στο φλάουτο.
Η Φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Αλμυρού υπό την καθοδήγηση της Μαρίας Αγγελή, χάρισε χριστουγεννιάτικη μουσική διασχίζοντας τους δρόμους της πόλης.
Ο Δήμαρχος Αλμυρού Δημ. Εσερίδης παρουσία πλήθος κόσμου πάτησε το κουμπί για το άναμμα το δέντρου, ευχόμενος σε όλους «Χρόνια Πολλά, με Υγεία, Ευτυχία και Δύναμη και Καλά Χριστούγεννα σε όλον τον κόσμο».
Να αναφερθεί ότι στην κεντρική πλατεία του Αλμυρού λειτουργεί θεματικό πάρκο στο οποίο ζωντανεύει κλασική ιστορία του Πινόκιο, ενώ στο δάσος Κουρί θεματικό πάρκο δεινοσαύρων. Παράλληλα, εορταστικές εκδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες.

Προηγούμενο άρθροΠρόστιμο και ποινή έδρας με αναστολή στον Ερυθρό Αστέρα
Επόμενο άρθροΔώσε τρία ματς: Μοιρασιές σε Ζάγκρεμπ, Βίγκο