Σαν σήμερα, 2 Ιανουαρίου 2025, ο Κωνσταντίνος Βαρβέκης έφυγε για το μεγάλο ταξίδι στο φως, αφήνοντας πίσω του ένα δυσαναπλήρωτο κενό στα Κανάλια Μαγνησίας και στην τοπική κοινωνία ευρύτερα.
Ο «γίγαντας» της ζωής, της προσφοράς και της μάχης, μάχιμος πυροσβέστης και άνθρωπος που στάθηκε πάντα μπροστά για τον τόπο, την ομάδα και τους ανθρώπους του, συνεχίζει να ζει στις καρδιές όλων.
Γιατί κάποιοι δεν φεύγουν ποτέ. Ζουν στο πριν, στο μετά και στο για πάντα.
Τα λόγια της συζύγου του, Χριστίνας, έναν χρόνο μετά, λιώνουν καρδιές και κρατούν ζωντανή τη μνήμη ενός ανθρώπου που αγάπησε και αγαπήθηκε όσο λίγοι:
”Σαν σήμερα έφυγες 2 Ιανουαρίου 2025 για το μεγάλο ταξίδι..στο φως..ήσουν άνθρωπος δοτικός, ευαίσθητος, καλοπροαίρετος, αισιόδοξος, ευθύς, με ένα τεράστιο χαμόγελο που αντανακλούσε την ψυχή και το χαρακτήρα σου.Το αποτύπωμά σου σ’ αυτό τον κόσμο θα μείνει πάντα ζωντανό μέσα στις καρδιές μας. Αγάπησες κι αγαπήθηκες πολύ κι αυτό τελικά είναι που μετράει στο σύντομο πέρασμά μας απ’ αυτό τον κόσμο. Θα ζεις για πάντα μέσα στην καρδιά μου!”
Πηγή: KanaliaNews.gr
Νίκος  Βητσόπουλος
Προηγούμενο άρθρο«Ο φόβος είναι το μεγαλύτερο στοπ που βάζουμε στον εαυτό μας»
Επόμενο άρθροΠαναθηναϊκός – Ολυμπιακός 17-28 (Δεύτερο δεκάλεπτο)