Απεβίωσε ο Αγγελος Μιχόπουλος που υπήρξε έμπορος αυτοκινήτων στον Βόλο, αλλά και εργαζόμενος της ΑΓΕΤ. Σε ανακοίνωσή τους οι ΦΙΛΟΙ ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ αναφέρουν:
”Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε ότι έφυγε από κοντά μας ένας ακόμη πρώην εργαζόμενος της ΑΓΕΤ Ηρακλής, ο Άγγελος Μιχόπουλος.
Ο Άγγελος υπήρξε για πολλά χρόνια συνάδελφος και μέλος της μεγάλης οικογένειας των εργαζομένων της ΑΓΕΤ. Με ήθος, συνέπεια και εργατικότητα τίμησε την δουλειά του και τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε.Όσοι τον γνώρισαν τον θυμούνται ως ήρεμο και αξιοπρεπή άνθρωπο, με αγάπη για την οικογένεια και σεβασμό προς όλους.
Εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του, με την ευχή να έχουν δύναμη και κουράγιο αυτές τις δύσκολες στιγμές.
Καλό Παράδεισο Άγγελε. Θα σε θυμόμαστε με σεβασμό”.

Νίκος Βητσόπουλος







