Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Μαγνησίας θα γίνει στις 24 Ιανουαρίου, ώρα 9 μ.μ., στο κέντρο Νέα Ρέμβη, στον Άγιο Ονούφριο.
Στον ίδιο χώρο θα γίνει προβολή με powerpoint ο απολογισμός δραστηριοτήτων του Συνδέσμου για το 2025.
Το κόστος ανά άτομο είναι 23 ευρώ και περιλαμβάνει πλήρες πλούσιο μενού με ορεκτικά, κυρίως γεύμα, φρούτα, κρασί, αναψυκτικά και βασιλόπιτα.
Επίσης θα υπάρχει λαχειοφόρος αγορά με πλούσια χρηστικά δώρα με τιμή λαχνού 2 ευρώ.
Στον χώρο του κέντρου θα μπορείτε να εξοφλήσετε και την ετήσια συνδρομή 2026, για όποια από τα μέλη μας το επιθυμούν (15 ευρώ).
Παρακαλούμε πολύ τα μέλη με τις οικογένειές τους και τους φίλους τους να ενισχύσουν με την παρουσία τους τη μεγαλύτερη εκδήλωση του Συνδέσμου μας. Σκοπός της εκδήλωσης αυτής είναι η γνωριμία και σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών μας και η ενίσχυση του πολύπλευρου έργου του Συνδέσμου μας, καθώς και η ενημέρωση των δραστηριοτήτων κατά το 2025.
Σας περιμένουμε να δηλώσετε και να πληρώνετε τη συμμετοχή σας για την εκδήλωση, Δευτέρα και Πέμπτη 6 μ.μ.-8 μ.μ. στο γραφείο μας μέχρι 15/1.

Προηγούμενο άρθροΔιάλεξη για τον Όσιο Σωφρόνιο του Έσσεξ στον Μητροπολιτικό Ναό του Βόλου
Επόμενο άρθροΗ βαθμολογία μετά την ήττα του Παναθηναϊκού