Η γυναικεία ομάδα του Βόλου ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο του Ρουφ, για την 14η αγωνιστική της Α’ εθνικής κατηγορίας του γυναικείου ποδοσφαίρου και βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας, με τον ΟΦΗ και τον Παναθηνα’ι’κό, έχοντας 24 βαθμούς, ενώ προηγείται ο ΠΑΟΚ με 37 κι ακολουθεί η ΑΕΚ ΜΕ 34.

Οι Βολιώτισσες προηγήθηκαν στο 50′ με την Μοσκοφίδου και η Κόλλια ισοφάρισε για τον Παναθηνα’ι’κό στο 72′.

Οι συνθέσεις:

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Νάση, Ίλιτς, Καλοκαιρινού, Σαμπανάτσις, Κωστοπούλου, Σιαφαρίκα (Μπριάνα), Πέιου, Κόλλια, Νάνου, Γκαμπς, Μπράντιτς.

ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ: Γουέ’i’κμαν, Μάκρα, Κοκμοτού, Ζήγρα, Μαλτέζου (50’ Βέρα), Πινέδα, Τίλετ, Κέκου, Μπουζίνου, Μοσκοφίδου, Γαρυφαλλίδου.

Ο Βόλος 2004 συνετρίβη εκτός έδρας από την ΑΕΚ με σκορ 5-0 και βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 4 βαθμούς.

Nίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΒασίλισσα της Αφρικής η Σενεγάλη, 1-0 το Μαρόκο στην παράταση
Επόμενο άρθροΣτα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού η Σερβία, 15-14 την Ουγγαρία