Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ / REUTERS / Denis Balibouse







Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ απάντησε στις σοκαριστικές δηλώσεις του γιου του Μπρούκλιν, λέγοντας ότι τα παιδιά του «κάνουν λάθη» και ότι είναι σημαντικό να τα αφήνουμε να μαθαίνουν από αυτά.

Μιλώντας ζωντανά στο CNBC, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αναφέρθηκε στη δύναμη των social media: «Πάντα μιλούσα για τα social media και τη δύναμή τους. Σε αυτό που μπορούν να έχουν πρόσβαση τα παιδιά σήμερα μπορεί να είναι επικίνδυνο… αλλά μπορούν να τα χρησιμοποιούν για σωστούς λόγους».

Συνεχίζοντας, τόνισε: «Έχω χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα μου για το κοινό μου και για τη UNICEF. Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα εργαλεία για να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο για όσα συμβαίνουν στα παιδιά ανά τον κόσμο. Και προσπάθησα να κάνω το ίδιο με τα παιδιά μου, να τα εκπαιδεύσω».

Ο Μπεκαμ παραδέχτηκε ότι «κάνουν λάθη, αλλά τα παιδιά πρέπει να κάνουν λάθη. Έτσι μαθαίνουν. Αυτό προσπαθώ να διδάξω στα παιδιά μου: μερικές φορές πρέπει να τα αφήνουμε να κάνουν αυτά τα λάθη».

Οι δηλώσεις του έρχονται μία ημέρα μετά την μακροσκελή ανάρτηση του Μπρούκλιν στο Instagram, στην οποία είπε ότι δεν θέλει καμία συμφιλίωση με την οικογένειά του και στέκεται «όρθιος για πρώτη φορά στη ζωή του».


Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤα memes για την Βικτόρια Μπέκαμ και τον «ανάρμοστο χορό» στον γιο της Μπρούκλιν έριξαν το ίντερνετ
Επόμενο άρθρο«Τα παιδιά κάνουν λάθη, πρέπει να τα αφήνουμε να μαθαίνουν»