Στους 3ους και 4ους αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο 14 & 15 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ., πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν οι αθλητές του ομίλου, οι οποίοι αγωνίστηκαν εντός έδρας και κατέκτησαν σημαντικές διακρίσεις, συγκεντρώνοντας τις περισσότερες πρωτιές και υψηλές θέσεις στην κατάταξη.
Τα κυριότερα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
Στην κατηγορία Ε, με κονκάρδα για την εμφάνισή τους βραβεύτηκαν οι:
Αρβανίτη Νεφέλη, Καρταπάνη Ευθαλία, Κορώνης Μιχαήλ, Κυπαρίσσης Ανδρέας, Τσιαμήτα Βασιλική, Τσούτσα Κατερίνα και Sapir Shani.
Στην κατηγορία Α1 του Σαββάτου, την πρώτη θέση κατέκτησε η Καρταπάνη Ευθαλία, τη δεύτερη η Τσιαμήτα Βασιλική και την τρίτη, στον παρθενικό της αγώνα, η Τσούτσα Κατερίνα.
Στην κατηγορία Α1 της Κυριακής, πρώτη αναδείχθηκε η Τσιαμήτα Βασιλική, δεύτερη η Καρταπάνη Ευθαλία και τρίτη η Τσούτσα Κατερίνα, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο. Στην ίδια κατηγορία συμμετείχε για πρώτη φορά και ο Κορώνης Μιχαήλ, ο οποίος κατέλαβε την τέταρτη θέση.
Στην κατηγορία Α3 παίδων του Σαββάτου, την πρώτη θέση κατέκτησε η Νεφέλη Μάνη και τη δεύτερη η Εβελίνα Σαρούκου, ενώ τις υπόλοιπες θέσεις της εξάδας κατέλαβαν αθλητές άλλων ομίλων.
Στην αντίστοιχη κατηγορία της Κυριακής, την πρώτη θέση και το κύπελλο κατέκτησε η Ευαγγελία Σαρούκου, με τη Νεφέλη Μάνη να ακολουθεί στη δεύτερη θέση, ενώ η Τσούτσα Κατερίνα κατετάγη πέμπτη.
Στην κατηγορία Α4 παίδων, νικήτρια και τις δύο ημέρες αναδείχθηκε η Νεφέλη Μάνη, ενώ τη δεύτερη θέση κατέλαβε επίσης και τις δύο ημέρες η Ευαγγελία Σαρούκου.
Στους ενήλικες, στην κατηγορία Α3 του Σαββάτου, την πρώτη θέση και το κύπελλο κατέκτησε η Αναστασία Παπαδοπούλου, την τρίτη η Αθηνά Λιαποπούλου και την τέταρτη η Κωνσταντίνα Κισσουρά. Στην ίδια κατηγορία την Κυριακή, η Αναστασία Παπαδοπούλου κατέλαβε τη δεύτερη θέση και η Κωνσταντίνα Κισσουρά την τρίτη.
Στην κατηγορία Α6, και τις δύο ημέρες, την πρώτη θέση κατέκτησε η Αθηνά Λιαποπούλου.
Στην κατηγορία Α4 του Σαββάτου, η Αναστασία Παπαδοπούλου κατέλαβε τη δεύτερη θέση.
Στις μεσαίες κατηγορίες Β7 και Β6 του Σαββάτου, την πρώτη θέση κατέκτησε η Δανάη Παπαθεολόγου, ενώ στη Β7 δεύτερη αναδείχθηκε η Αθανασία Μάτσου. Την κατηγορία Β7 της Κυριακής κέρδισε η Αθανασία Μάτσου.
Στους αγώνες συμμετείχαν και άλλοι αθλητές του ομίλου, οι οποίοι πραγματοποίησαν αξιόλογες εμφανίσεις.
Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους αθλητές και τα άλογά τους για την προσπάθεια και τις επιδόσεις τους.










