Πέθανε σε ηλικία 67 ετών ο γνωστός επαγγελματίας στο χώρο της εστίασης και συγγραφέας Προκόπης Κρανιάς. Μέχρι τη συνταξιοδότησή του, πριν από 4 χρόνια, διατηρούσε την καφετέρια ΟΣΤΡΙΑ στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου στον Βόλο. Το συγγραφικό του έργο περιλαμβάνει τις ποιητικές συλλογές, ”ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ” και ”ΕΡΩΤΙΚΑ και άλλα ποιήματα”.

Η κηδεία του θα τελεστεί τη Δευτέρα 20 Απριλίου 2026, στις 12 το μεσημέρι, στον ιερό ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βόλου.

Αφησε πίσω, τη σύζυγό του Βάσω, τα παιδιά του Γιώργο και Δημήτρη, τη μητέρα του Σοφία, τα αδέλφια του, ανίψια κι άλλους συγγενείς.

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΣοφία Βόσσου: Έξαλλη με δημοσίευμα που την «πέθανε»
Επόμενο άρθροΝέο τζακ ποτ στο Τζόκερ. Περίπου 6.000.000 ευρώ στην 1η κατηγορία της επόμενης κλήρωσης