Τα εκλεγμένα μέλη της Τοπικής Επιτροπής της ΠΕΔΜΕΔΕ του Περιφερειακού Τμήματος Μαγνησίας συνήλθαν σε συνεδρίαση, όπως προέκυψαν από τις εκλογές της 28ης και 29ης Απριλίου 2026.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρόσκλησης του πλειοψηφήσαντος συμβούλου κ. Αλέξανδρου Καμπύλη, με θέμα τη συγκρότηση της Επιτροπής σε σώμα και την εκλογή Προέδρου, Γραμματέα–Ταμία και Συμβούλων, μέσω μυστικής ψηφοφορίας.

Αποτελέσματα συγκρότησης

Μετά τη διαδικασία, η σύνθεση της Τοπικής Επιτροπής διαμορφώνεται ως εξής:

  • Αλέξανδρος Καμπύλης – Πρόεδρος
  • Θωμάς – Ιωάννης Τερζάκης – Γραμματέας–Ταμίας
  • Ελευθέριος Αραπόπουλος – Σύμβουλος
  • Κωνσταντίνος Ντέμκας – Σύμβουλος
  • Αναστασία Σουχρίνη – Σύμβουλος

Η νέα σύνθεση της Τοπικής Επιτροπής αναλαμβάνει τα καθήκοντά της με στόχο την εύρυθμη λειτουργία του Περιφερειακού Τμήματος Μαγνησίας και την προώθηση των θεσμικών του σκοπών.

Προηγούμενο άρθροΠραγματοποίηθηκε η εκδήλωση απονομής των υποτροφιών της ΙΚΒ Βόλου
Επόμενο άρθροΟ Βόλος στο επίκεντρο του ΔΕΗ Tour of Hellas 2026 – Καθοριστική η συμβολή του Δήμου ως συνδιοργανωτή του 3ου Ετάπ