Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση θανάτου της 24χρονης που βρέθηκε στο κενό από τον 7ο όροφο πολυκατοικίας στην Καλλίπολη στον Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει να διαλευκάνουν την υπόθεση και να διαπιστώσουν αν πρόκεται για αυτοχειρία, παίρνουν κατάθεση από τον σύντροφο της κοπέλας.
Οι αστυνομικοί συλλέγουν πληροφορίες και μαρτυρίες από τους κατοίκους της περιοχής προκειμένου να δουν αν προηγήθηκε κάτι όπως πχ κάποιος καυγάς ή κάποια φωνή.
Σημειώνεται ότι ο σύντροφος της κοπέλας θα εξεταστεί και από ιατροδικαστή προκειμένου να εντοπιστούν -αν υπάρχουν- σημάδια ή αμυχές που να μαρτυρούν ότι προηγήθηκε κάποιος καυγάς ή πάλη.
Η νέα τραγωδία συνέβη στις 18:45 το απόγευμα της Παρασκευής. Στο σημείο κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο και κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να εντοπίζουν τη νεαρή, χωρίς τις αισθήσεις της. Ακολούθησε η μεταφορά της στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.
Πηγή: NEWSBOMB
Νίκος  Βητσόπουλος
Προηγούμενο άρθροΜετά τον πατέρα στη φυλακή και ο γιος για διακίνηση ναρκωτικών-Συνελήφθησαν στη Σκιάθο
Επόμενο άρθροΟ Δημήτρης Σχοινάς παρουσιάζει το νέο του τραγούδι που έχει τίτλο «Δίδυμοι Πλανήτες»