Λαχτάρησαν 3 παιδιά που βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 27 Μα’ί’ου 2026, στον λόφο της Γορίτσας στον Βόλο, όταν είδαν κοντά τους αγριογούρουνα και μάλιστα, για ν’ αποφύγουν τυχόν επίθεσή τους, αναγκάστηκαν ν’ ανέβουν σε βράχο.
Προφανώς τα παιδιά ενημέρωσαν τους γονείς τους με κινητά τηλέφωνα κι ένας γονέας ειδοποίησε τον Βασίλη Ηλιόπουλο, της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, ο οποίος έσπευσε στην περιοχή με το Διασωστικό όχημα της Λέσχης.
Οπως ανέφερε ο ίδιος, έφτασε πριν απ’ αυτόν στο σημείο, γονέας των παιδιών, τα προσέγγισε και τα οδήγησε με ασφάλεια στον δρόμο, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός, ή άλλο πρόβλημα.
Ο κ. Ηλιόπουλος απηύθυνε έκκληση προς τους πολίτες που κινούνται ιδιαίτερα τη νύχτα στη Γορίτσα, να προσέχουν, καθώς κυκλοφορούν αρκετά αγριογούρουνα και η συμπεριφορά τους είναι απρόβλεπτη. Αν επιτεθούν σε άνθρωπο μπορεί να τον τραυματίσουν πολύ σοβαρά.

Νίκος Βητσόπουλος







