Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί (25 Ιουνίου 2026) στον Τύρναβο, στο πλαίσιο δράσεων για την πρόληψη και καταστολή κάθε μορφής εγκληματικότητας και παραβατικότητας.
Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, οι οποίοι προχώρησαν σε εκτεταμένους ελέγχους ατόμων και οχημάτων.
Συνολικά ελέγχθηκαν 85 άτομα και 80 οχήματα, ενώ προσήχθησαν 5 άτομα και συνελήφθησαν επίσης 5 άτομα για διάφορα αδικήματα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, μεταξύ των συλληφθέντων περιλαμβάνονται άτομα που κατελήφθησαν να προβαίνουν σε αυθαίρετη αφαίρεση ηλεκτρικής ενέργειας προς τις οικίες τους, άτομο που πραγματοποιούσε οικοδομικές εργασίες χωρίς την απαιτούμενη άδεια, καθώς και οδηγός Δ.Χ.Φ. στον οποίο είχε αφαιρεθεί η άδεια ικανότητας οδήγησης.
Επιπλέον, συνελήφθη και άτομο σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Θράκης με ποινή φυλάκισης 27 μηνών για παραβίαση περιορισμών διαμονής.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης βεβαιώθηκαν επίσης 24 τροχονομικές παραβάσεις, ενώ όπως επισημαίνεται από τις αρχές, οι στοχευμένες αστυνομικές δράσεις θα συνεχιστούν σε όλη τη Θεσσαλία.







