Τέλος στην υπόθεση της επεισοδιακής απόδρασης από το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων έδωσαν οι αστυνομικές αρχές, καθώς τη Δευτέρα συνελήφθη στην Αθήνα ο 29χρονος κρατούμενος που διέφευγε της σύλληψης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaopinion.gr, ο 29χρονος είχε καταφέρει να αποδράσει από το ειδικό κελί νοσηλείας του Νοσοκομείου Τρικάλων, όπου είχε μεταφερθεί από τις τοπικές φυλακές. Μαζί του είχε αποδράσει ένας ακόμη κρατούμενος, ο οποίος όμως είχε εντοπιστεί και συλληφθεί από την ΕΛ.ΑΣ. μόλις λίγες ημέρες μετά το περιστατικό.
Ο 29χρονος παρέμενε ασύλληπτος, προκαλώντας μια εκτεταμένη κινητοποίηση των διωκτικών αρχών για τον εντοπισμό του. Με τη σύλληψή του στην πρωτεύουσα πέφτει οριστικά η αυλαία της υπόθεσης που είχε προκαλέσει αναστάτωση και έντονο προβληματισμό στις αστυνομικές και σωφρονιστικές αρχές.
Πηγή: NEWSBOMB
Νίκος  Βητσόπουλος
Προηγούμενο άρθροΣταύρος Γεωργίου: Συνελήφθη 28χρονος Αιγυπτιος και ομολόγησε τη δολοφονία του ποινικολόγου-Ερωτικό το κίνητρο;
Επόμενο άρθροΠέθανε απόστρατος της Αεροπορίας στη Νέα Αγχίαλο Μαγνησίας