Η Volos First Aid – RTI Programs παρείχε υγειονομική κάλυψη στην όμορφη δράση Aqua Aerobic της Αντιδημαρχίας Τουρισμού, που πραγματοποιήθηκε στην παραλία Μικρό Αιγαίο του Μαράθου Βόλου, με τη συμμετοχή περισσότερων από 60 ατόμων.
Στην υγειονομική υποστήριξη συμμετείχε και η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας συμβάλλοντας στην ασφάλεια της εκδήλωσης.
Η πρωτοβουλία ανήκει στην Αντιδήμαρχο Τουρισμού Meni Lazarou, στην πρόεδρο του Συλλόγου Μαράθου Μαρία Τσαμπαρλή, ενώ η γυμνάστρια της δράσης, με την ενέργεια, τον επαγγελματισμό και την έμπνευση που μετέδωσε σε όλους τους συμμετέχοντες, κέρδισε τις εντυπώσεις.
Η αντιδήμαρχος Τουρισμού Μένη Λαζάρου, ανέφερε μεταξύ άλλων: ”Η μεγάλη συμμετοχή και το κλίμα που δημιουργήθηκε μας έδωσαν ιδιαίτερη χαρά. Ακόμη μεγαλύτερη ήταν η ικανοποίησή μας βλέποντας μαζί με τους κατοίκους και τους επισκέπτες από την Ελλάδα να συμμετέχουν και επισκέπτες από τη Ρουμανία, την Πολωνία και τη Σερβία.

Ο Μάραθος αποδεικνύει για ακόμη μία φορά ότι μπορεί να φιλοξενεί όμορφες δράσεις που συνδυάζουν άθληση, ευεξία, ψυχαγωγία και τουρισμό, δημιουργώντας όμορφες εμπειρίες για όλους.”
Νίκος  Βητσόπουλος
Προηγούμενο άρθρο«Έρχομαι στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας»
Επόμενο άρθροΔήμος Βόλου: «Πέντε ψέματα της αντιπολίτευσης για τις Ενεργειακές Κοινότητες – Το έργο θα προχωρήσει»