Ο Άρης θα υποδεχτεί το Σάββατο (8/8) τον Πανσερραϊκό και το τεστ προετοιμασίας για την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου με τα «λιοντάρια» των Σερρών θα ξεκινήσει στις 20:00 (Novasports Prime).

Νοκ άουτ για τους «κίτρινους» είναι Κριστιάν Κουαμέ, ο οποίος υπέστη θλάση δεύτερου βαθμού και θα λείψει τον επόμενο μήνα, ενώ ερωτηματικά υπάρχουν και για τον Μαμαντού Νινγκ.

Ο Νινγκ δέχθηκε ένα χτύπημα στο γόνατο στο φιλικό με τον Πανθρακικό και συγκεκριμένα στον έσω πλάγιο σύνδεσμο και μέρα με τη μέρα θα εξετάζεται η κατάστασή του για το πότε θα μπορεί να επιστρέφει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης.

Διαιτητής του φιλικού αγώνα με τον Πανσερραϊκό ορίστηκε ο Σταύρος Τσιμεντερίδης (Κοζάνης) με βοηθούς τους Αργύρη Ντάβελα, Ζωή Παπαδοπούλου (Μακεδονίας) και 4ο διαιτητή τον Κωνσταντίνο Τσέτσιλα (Γρεβενών).

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜια όμορφη μουσικοχορευτική βραδιά στο Πηγάδι Πτελεού Μαγνησίας
Επόμενο άρθροΣύσκεψη υπό τον Αχιλλέα Μπέο για την επιστροφή της Εθνικής Ελλάδος στο Πανθεσσαλικό στον αγώνα με τη Σερβία