Η θεατρική ομάδα ΠΑΓΑΣκηνιο επιστρέφει με τη μεγάλη επιτυχία – Παραστάσεις σε Μελισσάτικα και Καλά Νερά

Η μεγάλη θεατρική και κινηματογραφική επιτυχία «Η Κόμισσα της Φάμπρικας» συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι, μετά την ιδιαίτερα θερμή υποδοχή που γνώρισε από το κοινό.

Η παράσταση, που ανέβασε πέρυσι η θεατρική ομάδα ΠΑΓΑΣκηνιο, περιόδευσε σε περιοχές της Μαγνησίας, ενώ παρουσιάστηκε και στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη». Μάλιστα, στην παράσταση του Βόλου είχε παραστεί η πρώτη διδάξασα του έργου, η κορυφαία πρωταγωνίστρια Άννα Φόνσου, αποκομίζοντας ιδιαίτερα θετικά σχόλια τόσο από την ίδια όσο και από το κοινό που είχε κατακλύσει το θέατρο.

Από το Τρίκερι και το Κεραμίδι στα Μελισσάτικα και τα Καλά Νερά

Η φετινή καλοκαιρινή περιοδεία ξεκίνησε με δύο παραστάσεις που σημείωσαν μεγάλη επιτυχία. Η «Κόμισσα της Φάμπρικας» παρουσιάστηκε στο Τρίκερι, όπου για πρώτη φορά φιλοξενήθηκε θεατρικός θίασος, αλλά και στο Κεραμίδι, σε συνεργασία με τους τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους και με την υποστήριξη των Δήμων Νοτίου Πηλίου και Ρήγα Φεραίου.

Και στις δύο περιοχές οι παραστάσεις ήταν sold out, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παραγωγής και τη μεγάλη ανταπόκριση του κοινού.

Τώρα, σειρά έχουν τα Μελισσάτικα το Σάββατο 22 Αυγούστου, ενώ στις 27 Αυγούστου η παράσταση μεταφέρεται στα Καλά Νερά, σε συνεργασία με τους τοπικούς συλλόγους.

Η παράσταση

Η «Κόμισσα της Φάμπρικας» παρουσιάζεται σε διασκευή και σκηνοθεσία του Σταμάτη Παγασαίου, ο οποίος συμμετέχει και επί σκηνής, σε έκτακτη εμφάνιση στον ρόλο του Ναυάρχου.

Τους ρόλους ερμηνεύουν οι ερασιτέχνες ηθοποιοί:

Έλενα Μακρυγιάννη, Βίκυ Τσεκούρα, Σπύρος Κατσής, Κώστας Δέτσης, Απόστολος Βαλάτσος, Νάνσυ Τζαβέλλα, Στήβη Παγωνάρη, Μιχάλης Φυγετάκης, Γιώργος Μαστροκώστας, Έλενα Αθανασίου, Ζωή Παππά, Κωνσταντίνα Κωσταρά και Μαρία Κιρκανίδου.

Η θεατρική ομάδα ΠΑΓΑΣκηνιο υπόσχεται και αυτό το καλοκαίρι ξεκαρδιστικές νύχτες γέλιου, με μια παράσταση που έχει ήδη κερδίσει το κοινό της Μαγνησίας.

📍 22 Αυγούστου – Μελισσάτικα
📍 27 Αυγούστου – Καλά Νερά

Μια ακόμη ευκαιρία για το κοινό να απολαύσει την «Κόμισσα της Φάμπρικας» και τη θεατρική πρόταση του ΠΑΓΑΣΚΗΝΙΟΥ.

Προηγούμενο άρθροΣυντονισμένη αστυνομική επιχείρηση στη Θεσσαλία: 26 συλλήψεις και 192 τροχονομικές παραβάσεις
Επόμενο άρθρο«Nα δούμε την ομάδα που βλέπαμε μέχρι πριν το Βέλγιο»