Το νέο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) στο Νοσοκομείο Βόλου, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών, παρουσιάστηκε από τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη με φωτογραφίες στο X από τους ανακαινισμένους χώρους.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε σχετική ανάρτηση στα social media, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα και χαρακτηρίζοντας τους νέους χώρους ιδιαίτερα εντυπωσιακούς.
Βέβαια αναφέρεται σε νέ(α) ΤΕΠ ενώ είναι νέ(ο) ΤΕΠ. Ενα είναι το Τμήμα με πολλούς χώρους. Τα περιστατικά είναι πολλά, όχι το Τμήμα………………..
«Σήμερα παραλάβαμε τα νέα ΤΕΠ στο Γενικό Νοσοκομείο του Βόλου. Καλορίζικα, έγιναν όπως βλέπετε υπέροχα», έγραψε χαρακτηριστικά.
adonisss.jpg

Στην ίδια ανάρτηση, ο υπουργός Υγείας έκανε και ένα αιχμηρό σχόλιο, αναφερόμενος στις αντιδράσεις που, όπως υποστηρίζει, αναμένει κατά την παρουσίαση των νέων εγκαταστάσεων.

adoniss.jpg

«Προβλέπω νέο κλάμα της γνωστής συμμορίας στα εγκαίνια…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι νέοι χώροι των ΤΕΠ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου αποτελούν μέρος των παρεμβάσεων για την αναβάθμιση των υποδομών και τη βελτίωση των συνθηκών εξυπηρέτησης των ασθενών.

adonisssss.jpg
Προηγούμενο άρθροΠΑΟΚ-Λεβαδειακός: Σέντρα στις 21:00
Επόμενο άρθροΙσοπαλία με γιούχα για Άλβαρες