26η Ιουνίου: μια μέρα για να θυμηθούμε, ότι κάθε μέρα είναι σημαντική και αξίζει να φροντίσουμε τον τρόπο που θα ζήσουμε! Αυτό επισημαίνουν με κοινή ανακοίνωσή τους η ΔΗΠΟΠ «Νίκος Μώρος» και ο Σύλλογος Στήριξης. 

Στην ανακοίνωσή τους επισημαίνουν: «Η πρόληψη των εξαρτήσεων μας αφορά όλους, είναι στάση ζωής και οι δραστηριότητες του Κέντρου Πρόληψης επιδιώκουν να ενδυναμώσουν τους ανθρώπους να επικοινωνούν και να σχετίζονται με λειτουργικό και δημιουργικό τρόπο, δίνοντας έμφαση στην ενεργό συμμετοχή, στη σύνθεση των διαφορετικών απόψεων και στην ανάδειξη των δυνάμεων και αποθεμάτων που διαθέτουμε ως πρόσωπα, ομάδες, κοινότητα.

 Σας προσκαλούμε να πάρετε μέρος στις δραστηριότητες που διοργανώνουμε με αφορμή την 26η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών σε συνεργασία με τον Σύλλογο «ΣΤΗΡΙΞΗ» κατά των εξαρτησιογόνων ουσιών και του AIDS και με τη συμμετοχή της Αστρονομικής Εταιρείας Κέρκυρας, του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου, την  Ακαδημία Κρίκετ Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου και Γυμναστικού Συλλόγου «ΒΥΡΩΝ» και το Σύνδεσμο Παικτών Ζατρικίου Κέρκυρας».

  

Πρόγραμμα εκδηλώσεων

για την 26η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Τετάρτη, 26/6/2019: στο Δημαρχείο, San Giacomo

11:00π.μ. Συνέντευξη τύπου

 

Σάββατο 29/6/2019: στην Κάτω Πλατεία

10:00π.μ. Μίνι Τουρνουά Κρίκετ για παιδιά των Ακαδημιών του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου και Γυμναστικού Συλλόγου «ΒΥΡΩΝ»

 

Τετάρτη, 3/7/2019: στην Πάνω Πλατεία (Κιόσκι)

 

19:30 –    Αθλητικές δραστηριότητες και παιχνίδια για παιδιά –  «Kids Athletics»: σε συνεργασία με τον Κερκυραϊκό Γυμναστικό Σύλλογο 

 

20:00 –  Αφήγηση παραμυθιού από τον Βαγγέλη Συμπόνη  και 

 

  • Δημιουργικά  εργαστήρια για παιδιά (6-10 ετών)   σε συνεργασία με την Αστρονομική  Εταιρεία Κέρκυρας 

 

 

Ιούλιος:  στο Γυμναστήριο του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου (οι ημερομηνίες & ώρες θα ανακοινωθούν σύντομα:

Τουρνουά Μπάσκετ 3Χ3 για τα παιδιά των Ακαδημιών Κ.Γ.Σ.

(Τελετή λήξης: 24/7/2019)

 

      Ιούλιος:  (η ακριβής ημερομηνία και ώρα θα ανακοινωθούν σύντομα) στο Λιστόν:

 

Τουρνουά σκάκι για παιδιά από  το Σύνδεσμο Παικτών Ζατρικίου Κέρκυρας

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ