Σκορπούσε το φόβο στη γειτονιά της Καλλιθέας ,κάτω από τον περιφερειακό δρόμο του Βόλου, ο 61χρονος,ο οποίος με μαχαίρι μήκους 10 εκατοστών, έσκισε τα λάστιχα 36 σταθμευμένων αυτοκινήτων στη γειτονιά για να εκδικηθεί τους γείτονες, όπως κατέθεσε στη δίκη, που τελικά αργά το απόγευμα διακόπηκε, για να εξεταστεί από ψυχίατρο που θα διαπιστώσει αν χρήζει εγκλεισμού σε ίδρυμα.

Πριν τη δίκη, στα Δικαστήρια συγκεντρώθηκαν περίπου 15 γείτονες του κατηγορούμενου, καθώς 13 ιδιοκτήτες αυτοκινήτων από τους 36 δήλωσαν ότι επιθυμούν την καταδίκη του, ενώ οι υπόλοιποι είπαν ότι δεν θέλουν να ασκηθεί δίωξη σε βάρος του.
Ο κατηγορούμενος, κάθισε στο εδώλιο του Αυτόφωρου, με την κατηγορία της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με γειτόνισσα – μάρτυρα, ο κατηγορούμενος ζει μόνος, καθώς οι γονείς και ο αδελφός του έχουν πεθάνει.

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος, είπε ότι έσκισε τα λάστιχα των αυτοκινήτων για να εκδικηθεί τους γείτονές του, γιατί τον έπιασε σχιζοφρένεια.

Οι γείτονες του 61χρονου είναι αγανακτισμένοι και ζητούν από τις αρχές να κάνουν κάτι για να μείνει σε ίδρυμα, διότι είναι επικίνδυνος όσο είναι έξω.

Σύμφωνα με τους γείτονες, ο 61χρονος πέρυσι στην καραντίνα κυνηγούσε παιδάκια της γειτονιάς με μαχαίρι, έσπαζε τζάμια γειτονικών σπιτιών και πετούσε σίδερα, σκουπίδια και άλλα αντικείμενα από το σπίτι του στις αυλές των γειτόνων του. Μάλιστα γείτονας βρήκε στην αυλή του μαχαίρι που είχε πετάξει ο κατηγορούμενος.

Προηγούμενο άρθροΔίκη για βιτριόλι – Ξεκινά η απολογία της 37χρονης – Στο δικαστήριο και η Ιωάννα
Επόμενο άρθροSelf test – Από σήμερα η δωρεάν διάθεση στους μαθητές από τα φαρμακεία