Για ”τοπικούς δημοσιογράφους που ασκούν γλοιώδη δημοσιογραφία” έκανε λόγο το πρωί του Σαββάτου 22 Απριλίου, ο Χρήστος Νικόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ με τον Μάκη Θεοδώρου , στο ράδιο Β.Ε.ΡΑ.

Ο κ. Νικόπουλος, απασχόλησε τις τελευταίες μέρες την επικαιρότητα, καθώς θεωρήθηκαν προσβλητικές, αναρτήσεις που έκανε στην ιστοσελίδα του στο facebook, για την υπόθεση Γεωργούλη.

Οπως είπε, παραιτήθηκε από τις θέσεις που κατείχε στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, για να διευκολύνει τον Αλέξη Τσίπρα ενόψει των εκλογών της 21ης Μα’ί’ου. Για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υπογράμμισε ότι, τον στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις.

Αναρωτήθηκε γιατί τώρα, 3 χρόνια μετά την καταγγελία της γυναίκας κατά του Αλέξη Γεωργούλη, ήρθε ο φάκελλος στην επικαιρότητα και ξεκαθάρισε ότι, δεν είναι υπέρ του Γεωργούλη αλλά, υπέρ του θύματος κι ότι τιμά και σέβεται όλες τις γυναίκες.

Προηγούμενο άρθροΤσίπρας στην Deutsche Welle: Το στοίχημα είναι να ξαναγίνει η Ελλάδα μια κανονική ευρωπαϊκή χώρα – Τι είπε για Γεωργούλη
Επόμενο άρθροΕκλογές 2023: Ο Μητσοτάκης στην Σακελλαροπούλου για τη διάλυση της Βουλής