Την απόφαση της να αγωνιστεί η ομάδα του Βόλου στον κυριακάτικο αγώνα με τον Ολυμπιακό Π. με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα γνωστοποίησε μέσω επίσημης ανακοίνωσής της το Σάββατο η ΠΑΕ Βόλος αναφέροντας τα εξής:

”Συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή της ομάδας, είχε σήμερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος, κ. Αχιλλέας Μπέος, στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκε η νέα προσπάθεια που επιχειρείται για να διαπραχθεί άλλη μια αδικία σε βάρος μας.

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου εκφράστηκε η έντονη επιθυμία η ομάδα να αγωνιστεί κανονικά, παρουσιάζοντας τον καλύτερο εαυτό της σε μια προσπάθεια να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Με αυτό το δεδομένο, σεβόμενος την επιθυμία των παικτών, αλλά και συνολικά τον φίλαθλο κόσμο και το ίδιο το ποδόσφαιρο, και προκειμένου να μην υπάρξουν και άλλες σκιές για τις συνθήκες διεξαγωγής των playoff, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος ανακάλεσε την αρχική του απόφαση κι έτσι η ομάδα θα κατέλθει στον αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα της.

Ωστόσο πρόκειται για μια τελευταία χειρονομία καλής θέλησης, καθώς η ΠΑΕ Βόλος δεν υπαναχωρεί στην ΑΠΑΙΤΗΣΗ της να αντιμετωπιστεί με ισοτιμία και να αγωνιστεί επί ίσοις όροις στους υπόλοιπους αγώνες της”.

Αν αναρωτιέστε αν άλλαξε ο διαιτητής που αποτελούσε απαίτηση της ΠΑΕ Βόλος για ν’ αγωνιστεί με την κανονική κι όχι με τη δεύτερη ομάδα, η απάντηση είναι όχι. Θα είναι ο έλληνας Διαμαντόπουλος κι όχι κάποιος ξένος που…….απαίτησε ο Βόλος, όπως συμβαίνει στα δυο άλλα παιχνίδια των play off.

 

Προηγούμενο άρθροΕικόνα εγκατάλειψης στο κτίριο τηλεδιοίκησης του σιδηροδρόμου στη Λάρισα-Γιαπί χωρίς ίχνος λειτουργίας!
Επόμενο άρθροΑχιλλέας Μπέος: Πληγώνομαι όταν βλέπω ξένους διαιτητές στην Ελλάδα