Δύο είναι οι μηνύσεις που έχει καταθέσει σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ πριν από τρία χρόνια στις Βρυξέλλες, έχοντας προηγουμένως συμβουλευτεί ειδικούς και έναν σύλλογο κακοποιημένων γυναικών.

Ειδικότερα, η γνωστή δικηγόρος, σύμφωνα με το Star, έχει καταθέσει δύο μηνύσεις, μία για βιασμό και μία για ξυλοδαρμό. Αυτό συνέβη επειδή ο βιασμός είναι συνήθως πιο δύσκολο να αποδεχθεί και έτσι η καταγγέλλουσα διαχώρισε τις υποθέσεις, προκειμένου να μην καταπέσει και η κατηγορία του ξυλοδαρμού.

Θέμα ημερών η κατάθεση Γεωργούλη στη Βελγίδα ανακρίτρια

Θέμα ημερών είναι η κατάθεση του Αλέξη Γεωργούλη στην Βελγίδα ανακρίτρια καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζει θετικά το αίτημα του ευρωβουλευτή να καταθέσει άμεσα ενώπιον της και να μην περιμένει την άρση της ασυλίας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star οι δικηγόροι του περιμένουν τώρα την έγγραφη ειδοποίηση για την ημερομηνία που θα δώσει τις εξηγήσεις του.

«Πάω να ενημερώσω τη μάνα μου, μην πάθει τίποτα»

«»Πάω να ενημερώσω τη μάνα μου μην πάθει τίποτα, μην μάθει από την τηλεόραση αυτό που θα ακούσει». Ούτε και αυτός ήξερε τι γίνεται. Ήταν αναστατωμένος βέβαια» είπε ο φίλος του Αλέξη Γεωργούλη, Γρηγόρης Καλλάγιας, περιγράφοντας την πρώτη αντίδραση του ευρωβουλευτή στο άκουσμα της καταγγελίας της δικηγόρου.

«Δεν  φαινόταν να τον απασχολεί κάτι. Μέχρι τις 3 η ώρα βρισκόμασταν στην παραλία,  περπατούσαμε, τραγουδούσαμε. Δεν φαινόταν κάτι, ότι έχει πρόβλημα. Το πρόβλημα το κατάλαβα την άλλη ημέρα το πρωί γιατί τον πήρα τηλέφωνο γιατί άργησε να έρθει στα γενέθλια της κόρης μου. Του λέω “Αλέξη πού είσαι;”. “Επάνω στη μάνα μου”, μου λέει,  “”δεν άκουσες;”” “Άκουσα…”» λέει ο φίλος του.

Η υπερασπιστική γραμμή του Αλέξη Γεωργούλη περί πολιτικής σκοπιμότητας

Οι δικηγόροι του τηρούν από χθες σιγή ιχθύος αφού δεν πήραν στα χέρια τους τη δικογραφία.

Αυτή τη στιγμή στα χέρια τους έχουν μόνο τους ισχυρισμούς του Αλέξη Γεωργούλη για τι έγινε τον Ιανουάριο του 2020 μεταξύ εκείνου και της καταγγέλλουσας στις Βρυξέλλες και δεν γνωρίζουν τι έχει πει στις δύο καταθέσεις της.

Ο Αλέξης Γεωργούλης  χαράσσει ήδη την υπερασπιστική του γραμμή που κινείται σε δύο άξονες. Να καταθέσει όσο πιο γρήγορα γίνεται επιμένοντας ότι είναι αθώος και να αποδείξει ότι υπάρχει πολιτική σκοπιμότητα  πίσω από τη δημοσιοποίηση. Οι δύο Βέλγοι δικηγόροι του στην χθεσινή τους ανακοίνωση, επεσήμαναν  ότι η καταγγελία ήρθε στο φως μετά από τρία χρόνια και λίγο πριν τις εκλογές.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤεχνητή Νοημοσύνη: «Απειλεί» 300 εκατ. θέσεις εργασίας – Ποια επαγγέλματα κινδυνεύουν
Επόμενο άρθροΣΥΡΙΖΑ: Τον Σαμαρά τον έριξε ο λαός, όπως θα ρίξει κι εσάς κ. Μητσοτάκη