Η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και υποψήφια βουλευτής Ν. Μαγνησίας κα Ζέττα Μ. Μακρή, συνεπής στην καθημερινή αλληλεπίδρασή της με φορείς της Μαγνησίας, επισκέφτηκε τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Μείζονος Περιοχής Βόλου, το Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου και το Α.Τ. Αλμυρού.

Στα γραφεία της ΔΕΥΑΜΒ η κα Μακρή συνομίλησε με τον Πρόεδρο κ. Τόρη και τους υπαλλήλους για τη λειτουργία της υπηρεσίας, τις αδυναμίες και τις ανάγκες σε επίπεδο καθημερινής διεκπεραίωσης αλλά και μακροπρόθεσμης οπτικής, τον εκσυγχρονισμό στην εξυπηρέτηση του κοινού και την πορεία της ΔΕΥΑΜΒ προς την ανανέωση της ταυτότητάς της και την διαρκή αναβάθμιση των δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης, επεξεργασίας λυμάτων και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας του Δήμου Βόλου.

Την επόμενη ημέρα, η Υφυπουργός Παιδείας επισκέφτηκε τα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο κ. Στρατηγόπουλο, μέλη του ΔΣ και δικηγόρους ενώ επισκέφτηκε και τα γραφεία όλων των δικαστικών υπαλλήλων και συνομίλησε με όλους εδραιώνοντας την ανοιχτή επικοινωνία, υποστηρίζοντας τις διεκδικήσεις του κλάδου και τις πρωτοβουλίες του ΔΣΒ.

Η ιδιότητα της δικηγόρου Παρ’ Αρείω Πάγω, η συνειδητή επιλογή της να ακολουθήσει τη νομική επιστήμη και να υπηρετήσει τη μάχιμη δικηγορία, μέχρι την ενασχόλησή της με την πολιτική, είναι τα ισχυρά θεμέλια στη σχέση της Υφυπουργού Παιδείας με τον δικηγορικό σύλλογο, την πορεία και την εξέλιξή του. Από την αρχή της επαγγελματικής της σταδιοδρομίας, η κα Μακρή ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική δράση και εκλεγόταν, συνεχώς, πρώτη σε ψήφους, σύμβουλος της Διοίκησης του ΔΣΒ ενώ διετέλεσε Γραμματέας του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου.

Στη συνέχεια, η Υφυπουργός Παιδείας επισκέφτηκε τον Αλμυρό και το εκεί Αστυνομικό Τμήμα, όπου πραγματοποίησε συνάντηση με τον Διοικητή, Αστυνόμο κ. Σκορδά, τον υποδιοικητή, υπαστυνόμο κ. Αρίδη και αστυνομικούς, τους οποίους και ευχαρίστησε για την αφοσίωση στο σπουδαίο και απαιτητικό λειτούργημά τους και ευχήθηκε σε όλους καλή δύναμη στην άσκηση των καθηκόντων τους για την ασφάλεια της τοπικής κοινωνίας. Με την ευκαιρία της επίσκεψής της στο Α. Τ. Αλμυρού, η κα Μακρή απόλαυσε μια βόλτα στην πόλη, συνομίλησε με επαγγελματίες, καταστηματάρχες και πολίτες, που την υποδέχτηκαν με εγκαρδιότητα και την τόνωσαν με τις ευχές τους για καλή επιτυχία στις εθνικές εκλογές.
Προηγούμενο άρθροΣτο Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων οι όροι για το Μουσείο της Αργούς
Επόμενο άρθροΣταματούν οι μετακινήσεις νοσηλευτριών από τον Βόλο στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής