Η οργανωτική επιτροπή των φοιτητών του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, διοργανώνει το 14ο Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΣΦΗΜΜΥ).

Το ΣΦΗΜΜΥ είναι το πανελλήνιο ανοιχτό συνέδριο φοιτητών που πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 2007 σε ένα από τα τμήματα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών της χώρας μας. Το συνέδριο απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές ΗΜΜΥ της Ελλάδας αλλά και σε όλους όσους έχουν κοινά επιστημονικά ενδιαφέροντα. Σκοπός του συνεδρίου είναι η δικτύωση και η επαφή των φοιτητών από διαφορετικά πανεπιστήμια της χώρας, η ανταλλαγή ιδεών αλλά και η προώθηση της τεχνολογίας και ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις σ’ αυτή.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στο Βόλο από σήμερα Παρασκευή 21 Απριλίου 2023 έως και 23 Απριλίου 2023, υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, της Πολυτεχνικής Σχολής και του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Οι εγγραφές πραγματοποιούνται είτε στην ιστοσελίδα του συνεδρίου (https://sfhmmy.gr) είτε κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του.

Προηγούμενο άρθροΕπίσκεψη Αθανάσιου Λιούπη στην Εφορία Βόλου
Επόμενο άρθροΑλέξης Τσίπρας: Έρχεται στον Βόλο – Δείτε πότε