Ούτε ένα, ούτε δυο, αλλά, 6 ”ψευτονταήδες” συνέλαβε η Αστυνομία μετά το επεισόδιο με ξυλοδαρμό 46χρονου οδηγού το βράδυ της Παρασκευής, στον Κοκκινόβραχο, μεταξύ Ν. Αγχιάλου και Φαρσάλων.

Η Αστυνομία προσήγαγε τους εμπλεκόμενους στο επεισόδιο, οι οποίοι έμειναν στο κρατητήριο, ενώ προχώρησε σε συλλήψεις για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Ο 46χρονος οδηγός, που κατευθυνόταν προς τα Φάρσαλα, προσπάθησε να περάσει το δρόμο, αλλά τον εμπόδιζαν πρόβατα του κτηνοτρόφου, με αποτέλεσμα να σταματήσει, να κορνάρει και να μαλώσει μαζί του, λέγοντας να πάρει τα ζώα από το δρόμο.

Μετά από λογομαχία που είχε με τον βοσκό και τη σύζυγό του, τα πνεύματα οξύνθηκαν και οι δύο άντρες πιάστηκαν στα χέρια. Μάλιστα ο βοσκός φέρεται να ειδοποίησε τον αδερφό του, που έφτασε στο σημείο κι ο οδηγός φέρεται να ειδοποίησε κι άλλους φίλους του, με αποτέλεσμα να υπάρξει συμπλοκή έξι ατόμων συνολικά και να γίνει της……κακομοίρας.

Ο οδηγός φέρει θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και κάταγμα στο χέρι και νοσηλεύεται, ενώ στο Νοσοκομείο Βόλου μεταφέρθηκαν και οι υπόλοιποι, αλλά, αποχώρησαν μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, καθώς δεν είχαν σοβαρά τραύματα.

Ζητούμενο ήταν η ψυχραιμία που δεν υπήρξε στο συγκεκριμένο θλιβερό περιστατικό.

Προηγούμενο άρθροΔυνατή έκρηξη σε κατάστημα της Λάρισας
Επόμενο άρθροΒολιώτης επαγγελματίας γλίτωσε παρά λίγο την εμπλοκή του στο δυστύχημα του Πλαταμώνα!!!