Εκδικάζονται σήμερα οι αγωγές που έχει καταθέσει ο Γιώργος Κιμούλης κατά της Ζέτας Δούκα, της Δώρας Χρυσικού, και του Νίκου Ψαρρά αλλά και του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. 

Ο Γιώργος Κιμούλης έχει καταθέσει αγωγές αξιώνοντας αποζημίωση ύψους 1,2 εκατ. ευρώ για ηθική βλάβη και διαφυγόντα κέρδη. Σημειώνεται πως η Ζέτα Δούκα ήταν η πρώτη που κατήγγειλε επώνυμα τον Γιώργο Κιμούλη για κακοποιητική συμπεριφορά, ενώ ακολούθησαν κι άλλοι ηθοποιοί που στήριξαν τη Ζέτα Δούκα, όπως η Δώρα Χρυσικού και ο Νίκος Ψαρράς. 

Ο Γιώργος Κιμούλης βρέθηκε μαζί με τον δικηγόρο του, Βασίλη Καπερνάρο έξω από τα δικαστήρια και μίλησε στους δημοσιογράφους. Ο ηθοποιός δήλωσε πως σέβεται το κίνημα του #MeToo, ωστόσο υποστηρίζει πως οι καταγγελίες που τον βαραίνουν είναι ψευδείς και όσοι ευθύνονται γι΄αυτές θα πρέπει αν τιμωρηθούν.

«Θεωρώ ότι το κίνημα #MeToo είναι ένα σπουδαίο κίνημα. Μετρά 17 χρόνια περίπου από τότε που η Αμερικανίδα Μπερκ έβαλε τα θεμέλια. Έχει καθοδηγήσει πολλούς κακοποιητές και βιαστές στα δικαστήρια και τις φυλακές. Παράλληλα όμως έχουν εμφανιστεί κάποια πρόσωπα που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν αυτό το κίνημα.

 

Είναι στη φύση του ανθρώπου να ψεύδεται και να κάνει καταγγελίες ψευδείς. Τα πρόσωπα αυτά πέρα από το γεγονός ότι συκοφαντούν και προκαλούν ηθική βλάβη σε αυτούς που ψευδώς καταγγέλλουν, πρέπει να τιμωρούνται για να προστατευτεί αυτό το σημαντικό κίνημα», κατέληξε ο Γιώργος Κιμούλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΛάρισα: Τον έριξε στο έδαφος και του άρπαξε σακούλα με κερδισμένα λαχεία ΣΚΡΑΤΣ
Επόμενο άρθροΣε Βόλο και Σκιάθο δωρεάν rapid test