Προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού, παρουσία της υφυπουργού Παιδείας Ζέττας Μακρή, διοικητών και αξιωματικών στρατιωτικών μονάδων, γιορτάστηκε το πρωί της Κυριακής 23 Απριλίου, με κάθε επισημότητα, η μνήμη του προστάτη του Στρατού Ξηράς Αγίου Γεωργίου, στην έδρα της 32ας Ταξιαρχίας Πεζοναυτών, στο στρατόπεδο «Συνταγματάρχη Ν. Γεωργούλα», στην Ν. Ιωνία Βόλου.

Η εορταστική εκδήλωση ξεκίνησε με δοξολογία, χοροστατούντος του Μητροπολίτη κ. Ιγνατίου στην εκκλησία του Αγ. Γεωργίου στο στρατόπεδο και ακολούθησε η ανάγνωση της Ημερήσιας Διαταγής του αντιστράτηγου Άγγελου Χουδελούδη, αρχηγού ΓΕΣ, ο οποίος στο μήνυμά του ανέφερε ότι ο Ελληνικός Στρατός είναι σήμερα πιο ισχυρός από κάθε άλλη φορά και έτσι θα παραμείνει, χάρις στις θυσίες του ελληνικού λαού.

Ακολούθησε η κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο Πεσόντων της 32 ΤΑΞ. ΠΖΝ από Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Βόλου ταξίαρχο Γεώργιο Σταμνά. Στη συνέχεια τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, έγινε ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου και ακολούθησε επίσκεψη των παραβρισκόμενων στην έκθεση οχημάτων και οπλισμού της 32 Ταξιαρχίας. ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Βόλου και διοικητής της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού ταξίαρχος Γεώργιος Σταμνάς, ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους τους Ελληνες.

 

Προηγούμενο άρθροΒαρουφάκης: Ελπίζω να μην πάμε στη δραχμή – Αν κλείσουν οι τράπεζες, υπάρχει το… σχέδιο ΔΗΜΗΤΡΑ
Επόμενο άρθρο23 Απριλίου: Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου