Η πιο όμορφη ημέρα του Ημιμαραθωνίου Βόλου μαζί με αυτή της διεξαγωγής του, ήταν την Τετάρτη 26 Απριλίου που έγινε η εκδήλωση – γιορτή του μεγάλου αγώνα της πόλης! Ήταν η γιορτή του 7ου Ημιμαραθωνίου, των εθελοντών, των φορέων, των συμμετεχόντων, όλων όσων που καθένας από τον δικό του τομέα συνετέλεσαν για να γίνει πράξη ένας αγώνας που όλη η Ελλάδα μίλησε με τα καλύτερα λόγια στις 2 Απριλίου.

Παράλληλα αποδόθηκε από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου το ποσό των 1.500 ευρώ στη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας για την ενίσχυσή της. Ένα ποσό που δεν συγκρίνεται απέναντι στην ανεκτίμητη προσφορά της Λέσχης στην κοινωνία του Βόλου και της Μαγνησίας καθημερινά και κάθε ώρα, όπως και σε κάθε διοργάνωση του ΣΔΥ Βόλου. Η ΛΕΔ παρευρέθηκε στην εκδήλωση με τον πρόεδρό της κ. Ηλία Παλαιοδημόπουλο, τον Βασίλη Ηλιόπουλο, και όλα τα μέλη της.

Από τον σύλλογο και τη διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Βόλου τιμήθηκε η Τροχαία και ο διοικητής κ. Στυλιανός Βαρβάρης για το τόσο σημαντικό έργο που εκπονήθηκε και υλοποιήθηκε για το κλείσιμο και τη φύλαξη των δρόμων από τους οποίους περνά ο αγώνας. Τιμήθηκε το Λιμενικό εκπροσωπούμενο από τον Αντιπλοίαρχο κ. Χρήστο Ζαχαρακόπουλο για τη μεγάλη συμβολή του. Ο Δήμος Βόλου, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ.

Στο πρόσωπο των εθελοντών τιμήθηκαν οι Εθελοντές Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με την κα Κατιφένια Χατζοπούλου, η Ένωση Παλαιών Προσκόπων του 3ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Νέας Ιωνίας Βόλου με τον κ Γιάννη Λαδόπουλο, η ομάδα του 1ου ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας με τον κ. Θεόφιλο Μαρκόπουλο.

Όλοι αναφέρθηκαν με τα καλύτερα λόγια για το έργο που γίνεται, και τόνισαν ότι κάθε χρόνο θα συμβάλουν για να έχει ο Ημιμαραθώνιος Βόλου ακόμη πιο μεγάλη επιτυχία και αναγνώριση.

Η γιορτή έγινε στο Αίθριον Day & Night που ήταν ο χορηγός της εκδήλωσης.

Προλόγισε ο Απόστολος Κουτσουμπές. Ο πρόεδρος του ΣΔΥ Βόλου Κώστας Παλάντζας ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους, τους συντελεστές, τους συμμετέχοντες στον αγώνα, ενώ έκανε γνωστή την ημερομηνία διεξαγωγής του 8ου Ημιμαραθωνίου Βόλου, που είναι η Κυριακή 7 Απριλίου 2024. Οι ετοιμασίες ξεκίνησαν ήδη, προκειμένου οι χιλιάδες επισκέπτες της πόλης να χαρούν έναν αγώνα που θα μείνει σε όλους ακόμη πιο αξέχαστος!

Προηγούμενο άρθροΘερμή υποδοχή Ζ. Μακρή σε Μακρινίτσα, Πορταριά, Ανακασιά και Άλλη Μεριά
Επόμενο άρθροΗχηρά μηνύματα ενότητας στις συναντήσεις της Ζ. Μακρή σε Βρύναινα, Σούρπη, Αγία Τριάδα και Αμαλιάπολη