Η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και υποψήφια βουλευτής Ν. Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή παραβρέθηκε, την Κυριακή των Μυροφόρων, στη Θεία Λειτουργία στην Άνω Ιερά Μονή Παναγίας Ξενιάς ιερουργούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκταρίου.
Πλήθος πιστών από την Μαγνησία, την Θεσσαλία και την Στερεά Ελλάδα συγκεντρώθηκε για να τιμήσει τη συμπλήρωση πενήντα χρόνων από την μοναχική κουρά του κ. Νεκταρίου και την αφιέρωσή του στην Άνω Ιερά Μονή Ξενιάς. Μέσα σε κλίμα θρησκευτικής κατάνυξης και αμέριστου σεβασμού προς το πρόσωπο του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη, ακολούθησαν εκδηλώσεις αγάπης και θαυμασμού με τους πιστούς να προσφέρουν δώρα και ευχές στον Ποιμενάρχη.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ακολούθησε στο Αρχονταρίκι της Μονής, μια σεμνή τελετή προς τιμήν του κ. Νεκταρίου, όπου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μετέφερε, μέσα από τον λόγο του, τη συγκίνησή του για την επιστροφή στο ιδιαίτερο θρησκευτικό τοπόσημο και αφετηρία του ποιμαντικού του έργου και ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους πιστούς υγεία, ευημερία και άσβεστη ελπίδα.
Στην εκδήλωση, η Υφυπουργός Παιδείας μίλησε εγκάρδια για την σπάνια προσωπικότητα του κ. Νεκταρίου και εξήρε το εκλεκτό έργο του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη ενώ και ο ίδιος αναγνώρισε στην κα Μακρή την διαρκή, διακριτική και πολυεπίπεδη προσφορά της στη Μαγνησία και στη χώρα και της απηύθυνε τις ειλικρινείς ευχές του για την εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου.
Προηγούμενο άρθροΜήνυμα της Ζέττας Μακρή για την Πρωτομαγιά
Επόμενο άρθροΑ. Μπέος: “H αλήθεια για το LNG και τα παιχνίδια των σπεκουλαδόρων…”